BeFuture! Jornada de diàlegs tecnològics i experiències immersives en el marc de la Fira Multisectorial de Mora la Nova

BeFuture! Jornada de diàlegs tecnològics i experiències immersives en el marc de la Fira Multisectorial de Mora la Nova

El Casal Municipal de Móra la Nova va acollir divendres, 27 d’octubre, el BeFuture!, una iniciativa impulsada per la fundació Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Móra la Nova, per apropar la innovació tecnològica al territori. Aquest esdeveniment va tenir lloc en el marc de la 191a edició de la Fira Multisectorial de Móra la Nova, que es va inaugurar dijous a la tarda, amb el sector tecnològic com una de les principals novetats del cartell d’enguany. El detall del programa es podia consultar al web BeFuture! Móra la Nova 2023.

Així, aquell divendres, a partir de les 10 del matí, es va programar una jornada de debat al voltant de la innovació tecnològica, centrada en àmbits com l’Educació, el Medi Ambient i la Salut, i amb ponents de la talla del youtuber Carlos Santana i Salomé Valero, referents en intel·ligència artificial (AI). La jornada de debat, en la qual també van intervenir agents del territori, va coincidir amb la inauguració de la carpa tecnològica amb algunes de les experiències tecnològiques singulars que es van poder veure al Mobile World Congrés (MWC) Barcelona, i que per primera vegada es van exposar fora d’una gran ciutat, obrint-les durant tot el cap de setmana als 50.000 visitants del territori que cada any visiten aquesta fira de tardor.

Altres propostes del Consell Comarcal a la Fira

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, com altres anys, va estar present al pavelló firal amb dos estands institucionals, on els visitants van poder conèixer de primera mà les actuacions executades els darrers anys per promocionar el GR-99 com un dels atractius turístics de la comarca; així com el suport comarcal al producte agroalimentari de proximitat, dins del projecte Degusta Ribera d’Ebre, del qual formen part sis dels cellers riberencs que estaven ubicats a l’Espai del Vi de la fira 2023. Igualment, diumenge a la tarda es va projectar el videomapping realitzat dins de la iniciativa comarcal de l’EbreLumen Talent 2023, a les 18 hores, al barranc de Nolla, darrere de les casetes de la fira del vi.

Font: Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *