Canonja, C.F. Supera Sarrià, C.P. en un Partit d’Alta Intensitat

En un emocionant partit de la Temporada 2023-2024 de la Primera Catalana – Grup 3, el Canonja, C.F. va aconseguir una victòria important davant del Sarrià, C.P. amb un marcador de 3 a 2. Aquesta confrontació es va disputar el 28 d’octubre de 2023, a les 19:30h, a l’Estadi Camp d’Esports Mpal. de la Canonja. Amb la seva victòria, l’equip local va aconseguir els tres punts en joc i va oferir una gran exhibició davant del seu públic.

Titulars del Canonja, C.F.

L’entrenador Santos Gómez Pastrana Riau va alinear un onze inicial que va demostrar estar en gran forma. El porter Ricard Alaistrue Nuñez va estar sòlid sota els pals. Els jugadors de camp Víctor Miranda Archilla, Aitor Escuer Vicente, Uri Benito Jiménez, Daniel Maireles Lijarcio, Cristian González Casado, Marc Benito Casas, Pedro Jiménez Chacón, i Adria Suarez Sanz van formar la línia de camp. Antonio Domínguez Méndez i Erik González Espinosa van ser els altres dos tituars.

Suplents del Canonja, C.F.

L’entrenador Santos Gómez Pastrana Riau va tenir opcions d’impacte en el banc, amb jugadors com Edgar Serrano Lozano, Ilyass Akour Darre, Alejandro Domínguez Méndez, Álvaro Ortal Molano, Ferran Calatayud Salvado, Adrià Sales Ferré, i Jordi Rubio Padilla esperant la seva oportunitat.

Canvis Realitzats pel Canonja, C.F.

Durant el partit, es van realitzar diverses substitucions que van canviar el rumb del partit. Així, Daniel Maireles Lijarcio va ser reemplaçat per Ilyass Akour Darre al minut 59, Marc Benito Casas va cedir el seu lloc a Alejandro Domínguez Méndez al mateix minut, Cristian González Casado va sortir per Feran Calatayud Salvado al minut 65, Erik González Espinosa va ser reemplaçat per Adrià Sales Ferré al minut 78, i Adria Suarez Sanz va ser substituït per Jordi Rubio Padilla també al minut 78.

Targetes del Canonja, C.F.

El Canonja, C.F. va acumular diverses targetes al llarg del partit. Pedro Jiménez Chacón va ser amonestat al minut 57, Adrià Sales Ferré va veure la targeta groga al minut 80, Alejandro Domínguez Méndez va rebre una targeta groga al minut 81, Aitor Escuer Vicente va ser amonestat al minut 88, i Víctor Daniel Quiñones Tortosa també va veure una targeta groga al minut 89. Aquestes targetes mostren la intensitat de la confrontació.

Titulars del Sarrià, C.P.

Pel que fa a l’equip visitant, el Sarrià, C.P., també va presentar un onze titular de gran qualitat. Adria Mir de Simon va ser el porter, amb Guillem Viñas Jiménez, Marc Moya Gandia, Pol Vergés Molina, Victor Lacambra Aluma, Francesc Xavier Olaechea Martínez, Joel Mateos Martínez, Xavier Falcón García, Pol Grau Perpinyà, Iker Merino Rios, i Nicolás Olóndriz Deus com a jugadors de camp titulars.

Suplents del Sarrià, C.P.

L’entrenador Angel Zapata Vila va tenir opcions a la banqueta, amb jugadors com Alejandro Pascual Gil, Albert Parra Tresserra, Albert Roca Mirosnhychenko, Alexis Gutiérrez Bassas, Gino Paso Romano, Juan Pablo Ortego Calvo, i Josep Maria Borràs Juan com a suplents disponibles.

Canvis Realitzats pel Sarrià, C.P.

L’entrenador Angel Zapata Vila va realitzar diverses substitucions per intentar canviar el rumb del partit. Guillem Viñas Jiménez va ser reemplaçat per Albert Parra Tresserra al minut 23, Nicolás Olóndriz Deus va cedir el seu lloc a Pau Falgueras Llop al minut 46, Joel Mateos Martínez va ser reemplaçat per Pau Celma Forés també al minut 46, Pol Grau Perpinyà va sortir per Gino Paso Romano al minut 70, i Francesc Xavier Olaechea Martínez va ser substituït per Alexis Gutiérrez Bassas al minut 80.

Targetes del Sarrià, C.P.

El Sarrià, C.P. també va acumular targetes en aquesta confrontació. Pol Grau Perpinyà va ser amonestat al minut 49, Xavier Falcón García va veure la targeta groga al minut 86, i Gino Paso Romano va ser amonestat al minut 89.

Gols del Partit

El partit va ser emocionant amb diversos gols. Adria Suarez Sanz va obrir el marcador per al Canonja, C.F. al minut 8, seguit de Erik González Espinosa que va marcar al minut 10, ampliant l’avantatge del Canonja, C.F. a 2-0. Adria Suarez Sanz va afegir un altre gol al minut 22, fent un total de 3-0. El Sarrià, C.P. va aconseguir reduir la distància amb dos gols de Iker Merino Rios als minuts 34 i 58, però no va ser suficient per emportar-se la victòria.

Àrbitres

L’equip arbitral que va dirigir el partit va estar format per Hamza Ajeob Khomsi, Javier Camacho Dominguez i Carlos Roig Palau, tots ells àrbitres del Vallès Occidental i Granollers. Van mantenir un control estricte sobre el partit i van gestionar les targetes amb habilitat.

En resum, el Canonja, C.F. va oferir un gran espectacle davant del seu públic, aconseguint una victòria emocionant davant del Sarrià, C.P. en aquesta temporada 2023-2024 de la Primera Catalana – Grup 3. Amb jugadors de gran qualitat i un entrenador amb visió, aquest equip promet seguir oferint emocions fortes als seus seguidors al llarg de la temporada. Els aficionats esperen ansiosos els propers partits per veure més acció i gols emocionants.

Font: Canonja, C.F., Federació Catalana de Futbol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *