Detenen un jove amb una arma blanca de grans dimensions a Salou: la policia investiga els motius

La Policia Local de Salou ha procedit, aquest migdia, a la detenció d’un jove a la zona del vial del Pla de Maset, ruta que connecta Cap Salou amb La Pineda de Vila-seca, després de ser sorprès caminant amb una arma blanca de grans dimensions per la via pública.

El jove, que no disposava de documentació en el moment de l’arrest i no figura com a resident a Salou, ha estat observat en les immediacions d’una unitat hotelera situada a La Pineda (Vila-seca).

A hores d’ara, el detingut es troba a la comissaria de la Policia Local de Salou, on s’estan realitzant les diligències corresponents per determinar la seva identitat, residència i esclarir els motius que perquè portava una arma il·legal a la via pública.

L’actuació policial s’ha activat després de rebre una alerta de la Policia Local de Vila-seca sobre la presència de l’home armat en aquesdta zona, allunyada del nucli urbà de Salou.

Cal remarcar que, malgrat la presència de l’arma, en cap moment es va comprometre la seguretat dels transeünts a la zona.

Es descarta un motiu terrorista darrere l’incident, i s’està investigant si hi ha hagut factors psicològics o el consum de substàncies que podrien haver influït en la seva conducta.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *