Impulsant l’Èxit Acadèmic dels Esportistes: El Servei d’Estudi Assistit del Club Hoquei Vila-seca

Aquesta setmana, el Club Hoquei Vila-seca (CHVS) ha inaugurat un programa d’estudi assistit dissenyat per afavorir els seus jugadors i jugadores. Aquest servei té com a propòsit oferir un suport educatiu addicional per contribuir a millorar el rendiment acadèmic dels estudiants-esportistes. Cada equip del CHVS ha estat assignat a una mestra o un mestre que els acompanyarà al llarg del curs, oferint orientació en la planificació i les tècniques d’estudi, i responent a les preguntes que puguin sorgir durant les seves activitats escolars.

El CHVS és una entitat esportiva de referència que valora profundament la formació integral dels seus atletes. Aquest nou servei d’estudi assistit és un exemple del seu compromís a millorar les vides dels seus esportistes, no solament des d’una perspectiva esportiva sinó també acadèmica i formativa.

Suport Esencial per als Estudiants-Esportistes

Per als joves esportistes, l’equilibri entre les seves activitats esportives i els seus estudis pot ser un repte significatiu. El CHVS ha identificat aquesta necessitat i ha implementat el Servei d’Estudi Assistit amb l’objectiu d’ajudar els seus estudiants-esportistes a assolir un èxit acadèmic equiparable al seu èxit esportiu. Cada equip del CHVS disposa d’un temps setmanal a una aula de l’Institut Ramon Barbat, on comptaran amb el suport d’una docent de la Fundació en Xarxa.

Aquest servei no només ofereix ajuda en la preparació d’exàmens i les tasques escolars, sinó que també treballa amb els estudiants per millorar les seves habilitats d’organització, gestió del temps i tècniques d’estudi. Això és fonamental per permetre als esportistes mantenir un equilibri adequat entre els seus compromisos esportius i acadèmics, evitant així l’estrès i la sobrecàrrega.

Una Col·laboració Beneficiosa amb l’Institut Ramon Barbat

El CHVS ha establert una col·laboració fructífera amb l’Institut Ramon Barbat per oferir aquest servei d’estudi assistit. L’ús de les instal·lacions de l’institut proporciona un entorn d’aprenentatge apropiat i tranquil per als estudiants-esportistes. Aquesta iniciativa reforça els lligams entre l’esport local i l’educació, subratllant la importància de donar suport a aquests joves en tots els àmbits de les seves vides.

El Compromís del CHVS amb la Formació Integral

El Centre Hoquei Vila-seca té una missió ben definida: contribuir a la formació integral de les persones. Això implica no només treballar en el desenvolupament de les habilitats esportives dels seus atletes, sinó també en la seva educació i creixement personal. El Servei d’Estudi Assistit és un exemple tangible d’aquest compromís, ja que busca millorar les oportunitats acadèmiques i futures dels esportistes.

Un Futur Més Brillant per als Estudiants-Esportistes

El Servei d’Estudi Assistit del Centre Hoquei Vila-seca no només influeix de manera immediata en els resultats acadèmics dels jugadors i jugadores, sinó que també els prepara per a un futur prometedor. Molts d’aquests joves tenen aspiracions acadèmiques i professionals més enllà de l’esport, i el suport que reben a través d’aquest programa els ajuda a construir les bases necessàries per a aquests objectius.

Reaccions Positives a la Iniciativa

L’implementació del Servei d’Estudi Assistit al CHVS ha rebut respostes molt positives tant dels estudiants-esportistes com dels seus pares i mares. Molts d’ells han remarcat la importància crucial d’aquest servei en el desenvolupament acadèmic dels joves i com a contribució essencial a l’equilibri de les seves vides.

Un pare ha expressat: «Estem profundament agraïts pel suport que el CHVS està brindant als nostres fills. És consolador saber que estan rebent una educació completa i que el club es preocupa pel seu futur.»

Conclusió

El Servei d’Estudi Assistit del Centre Hoquei Vila-seca és una iniciativa encomiable que ajuda els estudiants-esportistes a aconseguir èxits acadèmics al mateix nivell dels seus èxits esportius. Aquesta col·laboració amb l’Institut Ramon Barbat i la Fundació en Xarxa demostra l’aposta del CHVS per la formació integral dels seus atletes. Amb aquest servei, el futur es presenta més prometedor per a tots els membres d’aquesta comunitat esportiva. El CHVS demostra el seu compromís a la millora de la societat del futur, i el Servei d’Estudi Assistit és un pas fonamental en aquesta direcció, contribuint a la formació de les futures generacions d’esportistes i ciutadans exemplars.

Font: Club Hoquei Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *