Remolins-Bitem i España Canonja Empaten 2-2 en un emocionant partit

Aquest passat diumenge, els aficionats al futbol van gaudir d’un espectacle emocionant al Camp de Futbol Mpal. de Bítem quan Remolins-Bitem, U.E. A es va enfrontar a España Canonja, U.D. A en un partit de la temporada 2023-2024 de la Segona Catalana, Grup 6. Amb un resultat final de 2-2, el partit va oferir moments intensos i emocionants per als espectadors.

L’enfrontament va començar a les 16:00 hores i va ser la jornada 8 de la temporada. Des del primer xiulet de l’àrbitre, els dos equips van mostrar la seva determinació i ganes de guanyar. Els titulars de Remolins-Bitem van ser els següents:

 1. Ruiz Subirats, Jose Luis
 2. Vilanova Oca, Eric
 3. Vilarroya Benet, Marc
 4. Alcaraz Jimenez, Didier
 5. Botero Galvis, Oscar
 6. Fabregat Sangrés, Jordi
 7. Boulayd Hanin, Yassine
 8. Pons Artacho, Anton
 9. Viña López, David
 10. Margalef Jordà, Xavier
 11. En Nouny Baranja, Yassine

I els suplents:

 1. Garcia Garcia, Nil
 2. Vizcarro Simon, Aleix
 3. Dieguez Espuny, Micael
 4. Andreu Gabriel, Gerard
 5. Iniesta Alemany, Enric
 6. Caillens, Lorenzo Michel Jean-Pierre

L’equip tècnic de Remolins-Bitem estava format per Ivan Moreno Ramirez, Josep Maria Lleixa Bonavida i Adrian Gonçalves Carrizo.

En el partit, hi va haver dues substitucions per part de Remolins-Bitem. A la minut 56, Boulayd Hanin va ser reemplaçat per Caillens, Lorenzo Michel Jean-Pierre, i a la minut 78, En Nouny Baranja va ser reemplaçat per Iniesta Alemany. També es van registrar algunes targetes grogues per als jugadors de Remolins-Bitem: Anton Pons Artacho va ser amonestat a la minut 25, Didier Alcaraz Jimenez va ser amonestat a la minut 83 i Lorenzo Michel Jean-Pierre Caillens va ser amonestat a la minut 84.

D’altra banda, els titulars d’España Canonja, U.D. A eren els següents:

 1. Barsi Martinez, Victor
 2. Lopez Perianes, Sergio
 3. Garcia Monago, Nicolas
 4. Perez Romera, Sergio Antonio
 5. Reyes Fernandez, Carlos Manuel
 6. Aguero Amarilla, Marcelo David
 7. Lopez Mateo, Francisco Matias
 8. Lopez Serrano, Pedro
 9. Moreno Gasol, Aaron Jose
 10. Henao Correa, Alejandro
 11. Cameselle Georgiev, Denis

I els suplents:

 1. Micciola, Gianluca
 2. Lara Garcia, Alejandro
 3. Poblet Nuñez, Ian Nicolas
 4. Molina Rodriguez, Hector
 5. Garcia Lozano, Alejandro
 6. Bello Bardina, Carlos
 7. Genovese, Mauro Sebastian
 8. Ben Mohamed Iglesias, Alex

L’equip tècnic d’España Canonja estava format per Antonio Manuel Reyes Padron i Francisco Jose Garcia Gonzalez.

España Canonja també va realitzar substitucions en el partit. A la minut 53, Marcelo David Aguero Amarilla va ser reemplaçat per Alejandro Lara Garcia, a la minut 64, Sergio Antonio Perez Romera va ser reemplaçat per Carlos Bello Bardina, i a la minut 78, Sergio Lopez Perianes va ser reemplaçat per Alejandro Garcia Lozano. Es van registrar diverses targetes grogues per als jugadors d’España Canonja, destacant les targetes per a Francisco Jose Garcia Gonzalez (minut 26), Carlos Bello Bardina (minut 76), Nicolas Garcia Monago (minut 85), Carlos Manuel Reyes Fernandez (minut 86) i Alejandro Garcia Lozano (minut 86). També es va registrar una targeta groga per a Carlos Manuel Reyes Fernandez a la minut 87, Alejandro Henao Correa a la minut 88 i Aaron Jose Moreno Gasol a la minut 89.

Pel que fa als gols, els aficionats van poder veure un total de quatre gols en aquest emocionant partit. Anton Pons Artacho va obrir el marcador per a Remolins-Bitem amb un gol a la minut 47. No obstant això, España Canonja va respondre amb dos gols, amb Carlos Manuel Reyes Fernandez marcant a la minut 55 i Francisco Matias Lopez Mateo a la minut 88. Amb el marcador 2-1 a favor d’España Canonja, Marc Vilarroya Benet de Remolins-Bitem va aconseguir l’empat a la minut 89, assegurant un emocionant empat 2-2.

Aquest partit va ser àrbitrat per Jaime Fernandez Lopez, amb la col·laboració dels assistents àrbitres David Anglès Garcia i Mark Andonov Yankulov, tots tres de Tarragona.

En definitiva, el partit entre Remolins-Bitem i España Canonja va ser un enfrontament emocionant que va deixar els aficionats amb ganes de més. Amb un empat final de 2-2, tots dos equips van mostrar la seva habilitat i determinació en el camp. El futbol de Segona Catalana, Grup 6, continua oferint emocions i espectacle als aficionats de tota la regió.

Font: España Canonja, U.D. A, Federació Catalana de Futbol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *