Reus Futbol Club Reddis cau derrotat pel Badalona, C.F. A amb un 4-0

Badalona, C.F. A, va superar de manera contundent el Reus Futbol Club Reddis A en un emocionant partit de la temporada 2023-2024 de la Tercera Federació, grup V, el qual es va disputar el 29 d’octubre de 2023 a l’Estadi Municipal de Badalona. L’encontre va concloure amb un impressionant marcador de 4-0 a favor dels locals. Els titulars de Badalona, C.F. A, van demostrar la seva habilitat i dominació, mentre que els jugadors de Reus Futbol Club Reddis A van lluitar amb determinació.

El partit es va iniciar amb molta intensitat, i Badalona, C.F. A, va mostrar des de l’inici la seva intenció de controlar el joc. Els jugadors locals van posar molta pressió sobre la porteria rival, i no trigarien gaire a obrir el marcador. En el minut 47, David Batanero Puigbo va anotar el primer gol del partit, col·locant a Badalona, C.F. A, en avantatge.

La pressió no va minvar, i els esforços de Badalona van continuar donant fruits. En el minut 55, Walid Meddeb Bejaoui va augmentar l’avantatge amb un altre gol, deixant el marcador 2-0 a favor de l’equip local. David Batanero Puigbo va tornar a aparèixer en el minut 64, anotant el seu segon gol del partit i ampliant l’avantatge de Badalona, C.F. A, a 3-0.

Els minuts passaven i el Reus Futbol Club Reddis A tenia dificultats per trobar respostes a la ofensiva rival. Finalment, en el minut 83, Antoni Larrosa García va marcar el quart gol per a Badalona, C.F. A, tancant així el marcador en 4-0. Els aficionats locals van celebrar amb entusiasme aquesta victòria contundent de l’equip de casa.

Els titulars de Badalona, C.F. A, van demostrar un gran rendiment al llarg del partit. El porter Carlos Craviotto Martos va mantenir la seva porteria en zero, oferint una sòlida actuació. Els gols de David Batanero Puigbo i Walid Meddeb Bejaoui van destacar com els moments culminants del partit, mostrant la capacitat d’atac de l’equip local. També cal destacar el treball d’Albert Manel Estelles Fernández, Cristian Márquez Sánchez i els altres membres de l’onze titular de Badalona.

D’altra banda, el Reus Futbol Club Reddis A va tenir una jornada difícil. Els seus jugadors van intentar frenar la ofensiva de l’equip local, però es van trobar amb una defensa sòlida i un porter en gran forma. Alejandro Verdejo Quero va liderar l’onze titular de Reus Futbol Club Reddis A, intentant crear oportunitats d’atac. Malauradament, no van aconseguir marcar cap gol durant el partit.

Les substitucions realitzades pels dos equips van intentar canviar la dinàmica del partit, però Badalona, C.F. A, va mantenir el control i va aconseguir una victòria convincent. Les targetes grogues van ser un element destacat del partit, amb diverses targetes mostrades als jugadors de tots dos equips.

Els àrbitres encarregats de dirigir el partit van ser Heaven Núñez Ruiz de l’Anoia, Vicente Morales Donate del Penedès-Garraf i Marcel Arbós López de Lleida. Van gestionar el partit de manera adequada, assegurant-se que es mantingues la disciplina i que es jugués amb justícia.

En conclusió, Badalona, C.F. A, va oferir una actuació impressionant en el seu encontre contra el Reus Futbol Club Reddis A. Amb una sòlida defensa i una ofensiva efectiva, van aconseguir una victòria per 4-0 que els col·loca en una posició destacada a la classificació del Grup V de la Tercera Federació. Els aficionats de Badalona estan segurs d’estar orgullosos de l’actuació del seu equip a aquest partit. D’altra banda, el Reus Futbol Club Reddis A haurà de treballar dur per millorar el seu rendiment en els pròxims encontres. La temporada continua i segurament buscaran tornar a la victòria en els pròxims partits.

Font: Reus Futbol Club Reddis, Federació Catalana de Futbol

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *