Calafell acollirà les dues properes edicions de la Copa del Rei d’hoquei patins

Després de l’èxit de l’última edició, la Federació de Patinatge i l’Ajuntament han arribar a un acord per a les edicions de 2024 i 2025

La Reial Federació Espanyola de Patinatge i l’Ajuntament de Calafell han arribar a un acord perquè el pavelló poliesportiu “Joan Ortoll” aculli les dues properes edicions de la Copa del Rei d’hoquei patins. L’acord s’ha assolit després de l’èxit que va tenir la celebració del certamen de 2023, any en què també s’ha celebrat la Copa de la Reina d’hoquei femení.

L’entesa permetrà veure, mitjançant una final a 8, el millor hoquei patines de l’Estat espanyol, que és també el millor del món. Els 8 equips que disputaran la Copa són els 8 primers classificats del torneig de lliga, en acabar la primera volta. El Parlem Calafell, el club local, tornarà a ser l’amfitrió de la competició.

La Federació de Patinatge destaca que Calafell compta amb una dilatada experiència en l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell: els Jocs de la Mediterrània de 2018, com a activitat més destacada. També subratlla que el municipi té un ampli i consolidat bagatge en esdeveniments culturals que congreguen milers d’espectadors. Tot plegat, segons la Federació, acredita la capacitat organitzativa i logística de Calafell.

També diu que el municipi compta amb una gran oferta d’allotjament i restauració, que va que qui vulgui assistir a la final podrà gaudir del municipi, a més del millor hoquei.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *