Caminada Popular en Benefici de Taller Baix Camp: Una Jornada de Solidaritat i Esport

El proper diumenge 12 de novembre, la ciutat de Reus acollirà la cinquena edició de la Caminada Popular Solidària, una iniciativa organitzada per la Regidoria de Salut i Esports i Reus Esport i Lleure en suport de l’Associació Taller Baix Camp. Aquest esdeveniment ha guanyat popularitat en les darreres edicions i representa una oportunitat única per combinar l’esport amb la solidaritat.

La caminada, que ha esdevingut una cita ineludible al calendari de molts ciutadans de Reus i els seus voltants, es desenvoluparà a les instal·lacions del Jardí Sensorial de l’entitat, ubicat a la Masia Roig. Aquest jardí és un lloc especial que ha estat creat amb l’amor i la dedicació de moltes persones amb discapacitat intel·lectual, i és una mostra clara de com la comunitat es pot unir per donar suport a una causa important.

Aquest any, la Caminada Popular Solidària promet ser encara més memorable, ja que coincideix amb la construcció d’una nova llar-residència al costat del Jardí Sensorial. Aquesta nova instal·lació tindrà capacitat per acollir fins a 12 persones amb discapacitat intel·lectual, proporcionant-los un lloc segur i acollidor on viure i créixer.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 9:30 del matí i oferirà dues opcions de recorregut als participants. Hi haurà una caminada més curta, de 4,5 quilòmetres, ideal per als que volen gaudir d’una passejada més lleugera. Per als més entusiastes, hi ha una opció de recorregut més llarg de 11,5 quilòmetres, que oferirà una experiència més desafiadora i panoràmica.

Un cop els participants hagin completat la caminada, a partir de les 11 del matí, les activitats no s’aturaran. El Jardí Sensorial es convertirà en l’epicentre d’entreteniment i solidaritat. El grup musical CoverH oferirà un concert en directe per animar l’ambient i celebrar els èxits de la jornada. A més a més, es podrà gaudir d’un vermut solidari i de la tradicional parada d’artesania, on es podran adquirir productes elaborats pel centre ocupacional de l’Associació Taller Baix Camp.

Un dels moments més emocionants de l’esdeveniment serà la participació del Drac de Reus, una figura emblemàtica que ha decidit unir-se a la causa aquest any. El Drac serà l’encarregat de donar la benvinguda als participants i d’afegir un toc màgic i festiu a la jornada.

La Caminada Popular Solidària no només és una oportunitat per passar un dia agradable a l’aire lliure i fomentar l’activitat física, sinó que també serveix com una eina fonamental per recaptar fons destinats a l’Associació Taller Baix Camp. Aquests fons són essencials per a la continuïtat dels serveis i programes que l’associació ofereix a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

L’Associació Taller Baix Camp té una llarga història de suport i dedicació envers aquesta comunitat. A través dels seus serveis, ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, fomentant la seva inclusió social i laboral, i oferint-los oportunitats per créixer i desenvolupar-se.

La Caminada Popular Solidària és una prova de com la comunitat de Reus i els voltants es pot unir per fer una diferència positiva a les vides de les persones amb discapacitat intel·lectual. És una oportunitat de demostrar el suport i la solidaritat envers una causa important, així com de passar un dia agradable amb amics i familiars.

Si esteu interessats a participar en aquesta jornada de solidaritat i esport, no dubteu a inscriure-us. La vostra participació serà molt valorada i ajudarà a fer possible la construcció de la nova llar-residència i a mantenir els programes de l’Associació Taller Baix Camp. A més, gaudireu d’una experiència única i inoblidable.

La cinquena edició de la Caminada Popular Solidària promet ser una jornada especial plena d’emoció i solidaritat. Us animem a unir-vos a aquesta causa i a fer de la vostra participació una peça clau per millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Junts, podem fer la diferència.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *