El Consell Comarcal del Priorat i l’Oficina Jove: Xerrada sobre la sexualitat per a famílies

ATENCIÓ FAMÍLIES!

Sou mares, pares o persones tutores d’adolescents entre 11 i 16 anys? Si la resposta és sí, aquesta xerrada està pensada especialment per a vosaltres.

El Consell Comarcal del Priorat, a través de la seva Oficina Jove, ha organitzat una interessant xerrada que serà dirigida per l’educadora sexual, Núria Sorribes. Aquesta activitat està dissenyada per oferir suport i orientació als pares i tutors en l’abordatge del tema de la sexualitat amb els seus fills.

La xerrada, titulada «Com parlar de sexualitat a les nostres llars», pretén ser una oportunitat per a les famílies de la comarca del Priorat per aprofundir en aquest tema tan rellevant en el desenvolupament dels adolescents. Aquesta xerrada també proporcionarà recursos pràctics per abordar aquesta conversa de manera oberta i constructiva, evitant tabús i desinformació.

Quan? Dijous 2 de novembre. A quina hora? A les 19h. On? A la Biblioteca de Falset

És important destacar que aquesta xerrada és una oportunitat única per a les famílies de la comarca del Priorat per accedir a consells valuosos i informació rellevant sobre com gestionar el diàleg sobre la sexualitat amb els seus fills en edats adolescents.

L’educadora sexual Núria Sorribes és una experta en la matèria i té una àmplia experiència en l’assessorament a adolescents i les seves famílies. La seva participació en aquesta xerrada és una garantia de qualitat i fiabilitat en la informació que es proporcionarà.

L’adolescència és una etapa vital en què els joves experimenten canvis físics i emocionals importants, i la curiositat pel tema de la sexualitat és normal. És responsabilitat dels pares i tutors proporcionar una educació adequada sobre aquest tema i respondre a les preguntes dels adolescents de manera precisa i respectuosa.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat reconeix aquesta necessitat i, a través d’aquesta xerrada, busca donar suport a les famílies en aquesta tasca educativa.

No obstant això, no només es tractarà de parlar de com abordar la sexualitat amb els adolescents, sinó que també es proporcionaran recursos concrets que ajudaran les famílies a tractar aquest tema de manera eficaç.

Aquesta xerrada serà una oportunitat per conèixer les millors estratègies per promoure la comunicació oberta i saludable dins dels nuclis familiars. S’abordaran temes com la prevenció d’embarassos no desitjats, les malalties de transmissió sexual, la importància del consentiment i la responsabilitat en les relacions sexuals.

El Consell Comarcal del Priorat i l’Oficina Jove estan compromesos a proporcionar recursos i suport a les famílies per assegurar que els adolescents estiguin ben informats i segurs en aquesta important etapa de les seves vides.

És essencial destacar que la xerrada és totalment gratuïta i oberta a tothom. Això significa que totes les famílies de la comarca del Priorat són benvingudes a assistir i aprofundir en aquest tema crucial. La participació activa de les famílies és fonamental per a la construcció d’un entorn segur i informatiu per als adolescents.

No oblidem que una educació sexual adequada és una part essencial del desenvolupament i del benestar dels joves, i aquesta xerrada pot ser el punt de partida per millorar la comprensió i el suport que les famílies ofereixen als seus fills.

No espereu més i marqueu la data a la vostra agenda. Aquesta xerrada serà una oportunitat única per aprendre, compartir i connectar amb altres famílies del Priorat que comparteixen les mateixes inquietuds.

Aprofiteu aquest recurs proporcionat pel Consell Comarcal del Priorat i l’Oficina Jove per construir un diàleg obert i saludable sobre la sexualitat amb els vostres fills. La informació és poder, i aquesta xerrada us dotarà de les eines necessàries per abordar aquesta important part de la vida dels adolescents amb confiança i responsabilitat.

Recordeu la data: Dijous 2 de novembre, a les 19h, a la Biblioteca de Falset. No us ho perdeu! És una oportunitat única per millorar la comunicació i el benestar de les vostres famílies. Junts, podem construir un futur més segur i informat per als adolescents del Priorat.

#PrioratJove #Priorat #Jove

Font: Ajuntament de Porrera

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *