El regidor d’Ensenyament i la regidora de Feminismes i Igualtat han assistit a la xerrada organitzada pel Consell Comarcal i Jove Baix Penedès que ha tingut lloc aquest dilluns a l’institut

El regidor d’Ensenyament, Daniel Caballero; i la regidora de Feminismes i Igualtat, Paqui Cepas; han assistit a la xerrada sobre la prevenció de violències masclistes al Baix Penedès que ha tingut lloc avui dilluns 30 d’octubre a l’Institut Coster de la Torre, organitzada des de Jove Baix Penedès i el Consell Comarcal del Baix Penedès.
Aquesta xerrada estava adreçada a les famílies dels alumnes de 3r i 4t d’ESO amb els objectius de dotar-les d’eines i estratègies de prevenció, detecció i actuació en el marc de l’educació no sexista i de tractar el concepte de consentiment des de l’educació. A més, també s’hi han tractat els mites de l’educació afectivosexual. Més enllà d’aquestes xerrades, l’alumnat de 4t d’ESO també treballarà dinàmiques relacionades amb el consentiment, els límits personals, la presa de consciència dels tipus de violència existents i el foment del respecte cap a les persones.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *