Expoclick compleix 11 anys amb una mostra de 16 diorames

La mostra de clics tindrà lloc a la zona del pavelló firal, del 10 al 12 de novembre

La fira «Expoclick, un riu de cliks» compleix 11 anys exposant 16 diorames a la carpa de la zona del pavelló firal, del 10 al 12 de novembre. «És un esdeveniment que ha sigut un èxit en totes les edicions i des de l’Ajuntament continuem apostant no només per la capacitat de crear sinergies entre entitats i l’administració, sinó pel gran nombre d’activitats que es fan al voltant i que conviden a participar a la ciutadania i ens converteixen ens fan ser un punt més d’atracció», reblava l’alcalde, Adam Tomàs.

L’Expoclick l’organitza l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració de l’associació Somos cliks, un dels representants de la qual i impulsor de la fira és Andreu Borràs, qui destacava que «esperem repetir l’èxit de l’any passat, la nostra expectativa és mantenir-nos o superar els 6.000 assistents, entre els quals hi ha des de famílies que venen a passar la tarda a col·leccionistes d’arreu de l’Estat». Borràs desgranava el programa de la fira explicant que «com ja és habitual, es podran veure diferents diorames de totes les mides i temàtiques i hi haurà cinc venedors especialitzats, a més de sortejos diaris, el concurs de diorames des de casa, el ‘BuscaClick’ o el concurs fotogràfic #ConcursExpoclick2023». L’entrada a la fira, que serveix com a participació per a un sorteig de clics, té un preu d’un euro i es paga a partir dels 4 anys.

Expoclick obrirà el divendres 10 de novembre a les 18 hores fins a les 21 hores, dissabte de 10 a 14 i de 16 a 21 hores i diumenge de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *