La Regidoria de Feminismes i Igualtat ha assistit al III Fòrum de Municipis certificats a favor de la igualtat de gènere

* Part de l’equip de govern amb la presidenta de Forgender Seal, Marta Macias.

Aquest dimarts 24 d’octubre, la Regidora de Feminismes i Igualtat, Paqui Cepas, ha assistit al III Fòrum de Municipis Certificats a favor de la igualtat de gènere juntament amb l’alcaldessa Agnès Ferré i la primera tinent d’alcaldessa, Judith Vidal. El fòrum, s’ha celebrat al recinte Ciba de Santa Coloma de Gramenet i ha comptat amb diverses conferències, tallers i parlaments sobre l’enfoc de les polítiques locals a favor dels drets humans i del lideratge de les dones.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a través de la Regidoria de Feminismes i Igualtat, està treballant amb l’associació Forgender Seal amb l’objectiu d’obtenir el segell per la igualtat de gènere i, de fet, aquesta entitat ha estat la que ha convidat les regidores i l’alcaldessa a assistir a aquest esdeveniment.

El Distintiu per la igualtat de gènere “és el primer segell de qualificació i reconeixement públic a favor de la igualtat de gènere en l’àmbit municipal. És un sistema de gestió de gènere que es posa a disposició dels municipis com a eina que afavoreix la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració local” i s’aconsegueix mitjançant un procés de certificació de l’associació Forgender Seal.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *