Laia Solé Armora es proclama guanyadora de la categoria femenina de la Cursa de Muntanya de la Punta de l’Home

Sortida de la cursa de muntanya de la Punta de l’Home

El Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, està arribant a la seua recta final. La Cursa de Muntanya de la Punta de l’Home en la seua quarta edició, organitzada per l’Ajuntament i el Centre Excursionista de Flix, va ser la novena del Circuit, inclosa també enguany dins el calendari de competició de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La sortida es va donar des del Camp d’Esports Municipal de La Ventonella de Flix i ha transcorregut per un recorregut de 21 quilòmetres amb 1000 metres de desnivell, dels quals un 70% va ser per senders, un 25% per pista i sols un 5% d’asfalt.

Els organitzadors de l’esdeveniment van oferir clotxes a tots els inscrits per refer les forces gastades durant la cursa, d’una prova que va tornar, després d’un parèntesi de dos anys, a causa de la pandèmia.

Podi femení de la cursa absoluta

En la prova absoluta de 21 quilòmetres, es va imposar Abel Peralta (Alcorista Fondistas), que ja s’havía imposat a la Cursa de les Fites de la Pobla de Massaluca, amb un temps de 2:06’09”, seguit de Mateu Navarro (BTTorre), 2:08’13”, i tercer Paul Iacob (Independent), 2:08’29”. La participant femenina més ràpida va ser Laia Solé (Independent), que entrava en setzena posició, amb un temps de 2:32’57”, seguida per Sandra Burgués (BTT Montbike), dissetena amb 2:33’00”, protagonitzant les dos esportistes, una emocionant lluita per la primera posició femenina. La tercera classificada va ser Sandra Vidiella (Cota 705), amb 2:49’10”.

Podi masculí de la cursa

En la cursa Exprès de 16 quilòmetres, triomf de triomf d’Enric Caballè (AEC Trail Roquetes), amb un registre d’1:24’35”, amb segon lloc de Joel Mármol (+QUEKMS), amb 1:31’21”, i tercer de Rubén Casals (CA Aitona), 1:32’46”. La primera femenina va ser la campredonenca Júlia Mestre (Independent), 1:08’56”, seguida de Marta Malrás (AEC Trail Roquetes), i la tortosina Raquel Santamaria (Independent), 2:00’48”.

En la Juvenil de 12 quilòmetres, primer lloc d’Àlex Mestres (+QUEKMS), amb 57’32”, amb segon i tercer lloc respectivament d’Anna Rebull (ATE), 1:14’22”, i Gemma Chavarria (UEC Tortosa), 1:39’13”. Primer cadet en la cursa de 9 quilòmetres, triomf de l’ampostí Nizar Hernández (Independent). 45’44”, i en infantil, de 4,5 quilòmetres de Martin Sesé (AA Xafatolls), 16’54”, i Cora Sesé (INEFC Lleida).

Tram de la cursa absoluta i express

En la caminada de 12 quilòmetres, van arribar en els llocs capdavanters per aquest ordre, Neus Fontanet (AEC Trail Roquetes), 1:25’10”; Benilde Domingo (GR Team), 1:36’21”, i Irene Beltri (GR Team), 1:36’23”.

La desena i penúltima cita del Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, està prevista el 12 de novembre a Móra d’Ebre, amb la Cursa Camí de Sirga.

Font: Ajuntament de Flix

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *