Resum del ple ordinari d’Almoster del mes de setembre de 2023

El passat dia 27 de setembre va tenir lloc el ple ordinari corresponent al mes de setembre de 2023. Un ple en el qual es van tractar aquests punts que us indiquem.

Es va aprovar i publicar la massa salarial de l’exercici 2023 del personal laboral de l’ajuntament. Un punt que s’aprova cada any i que va comptar amb l’aprovació per unanimitat.

Es va aprovar de forma provisional la modificació del POUM referent a l’àmbit del PAU-6 Simonetes. El punt es va aprovar amb els vots a favor d’ERC, En Comú Podem i l’abstenció de Junts per Almoster.

També es va aprovar provisionalment el pla especial urbanístic de l’equipament docent en referència a l’ampliació de l’Escola Ramon Sugrañes. El punt es va aprovar amb els vots a favor d’ERC, En Comú Podem i l’abstenció de Junts per Almoster.

Es van resoldre les al·legacions a l’expropiació dels terrenys de la depuradora de la urbanització Picarany, es va ratificar l’error de fet en l’acord d’inici de l’expedient expropiatori dels terrenys anteriorment esmentats. Es va fer la bonificació del 95% de la quota ICIO sol·licitada per les obres de la façana d’habitatge i ja per últim es va aprovar la modificació del conveni amb el Consell Comarcal de delegació dels serveis de gestió dels residus municipals. Aquest punt es va aprovar per unanimitat. 

Font: Ajuntament d’Almoster

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *