Teatre km 0: «You Say Tomato» a càrrec de Sala Trono

Venda anticipada a partir del 2 d’octubre: les 24 hores a www.codetickets.com i els matins de dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20 h al Castell de Masricart. A la taquilla del teatre: una hora abans que comenci l’acte, si n’hi ha de disponibles.

Una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg i la música construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit i el valor real de l’art en el món en què vivim.

  • Dramatúrgia: Joan Yago | Direcció i coreografies: Joan M. Segura Bernardas | Interpretació: Anna Moliner i Joan Negrié
  • Durada: 80 min. | Idioma: català

Rosó i Santi fa 15 anys que viuen junts.

La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Avui, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva última gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altre.

Font: Ajuntament de La Canonja

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *