Torna el cicle de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc

Aquest diumenge comença la nova edició de tardor

Torna el cicle de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc. El diumenge 22 d’octubre comença la nova edició de tardor de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc amb la projecció de la pel·lícula Mòmies. Aquesta nova edició es durà a terme durant alguns caps de setmana del mes d’octubre i novembre i està organitzada pel Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc i el Circuit Urgellenc. Les pel·lícules es podran veure al Cinema Casal els diumenges a les 17 h i el preu de l’entrada serà de 4 €, tant per a petits com per a grans.

Aquesta iniciativa suposa una bona oportunitat perquè els nens i nenes d’aquesta comarca puguin gaudir de cinema en català.

Les pel·lícules que es podran veure al teatre cinema del Casal Montblanquí durant aquests mesos són:

· 22  d’octubre: Mòmies

· 29 d’octubre: Super Mario Bros: La pel·lícula

· 5 de novembre: Ninja Turtles: Caos Mutant

· 12 de novembre: Mavka. Guardiana del Bosc

Montblanc, 17 d’octubre de 2023

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d’una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d’atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *