Arrenca al circuit de Sant Tirs la temporada dels Campionats de Catalunya de Kàrting

  • El Trofeu Dona-Gas es va estrenar amb gran èxit

El circuit de kàrting El Pla, a Sant Tirs, va ser l’escenari de les proves inaugurals dels Campionats de Catalunya de l’especialitat. En total es van disputar vuit carreres corresponents a les categories Mini, Júnior-Sènior, Karts de Lloguer, i el Trofeu Dona-Gas.

Les dues curses de la categoria Mini es van celebrar a deu voltes. En la primera cursa va guanyar en Nil Casacuberta, seguit de Javier Garcia i d’Iker Padilla. En la segona cursa va ser el Javier Padilla qui es va imposar, per davant de l’Iker Padilla i d’en Ni Casacuberta.

Els participants de la Júnior i la Sènior van disputar junts les dues curses, que també van ser a deu voltes. En Júnior, Joan Jiménez es va imposar a Lucas Mariconda, segon, i a Xènia Boixader, tercera, en la primera cursa, i en la segona carrera va guanyar la Xènia Boixader, seguida per Lucas Mariconda i per Joan Jiménez.  En Sènior, a la primera carrera, la primera va ser la Denisse De la Torre, que va fer el doblet en les dues curses de la categoria. En Biel Martínez va fer segon, també a les dues curses, i en Manel Berencia va fer tercer a la primera cursa, mentre que en Marc Munera va ser el tercer en la segona cursa.

S’estrenava a Sant  Tirs la nova categoria de karts de lloguer que disputava també dues curses a 10 voltes cadascuna. L’Àlex Mateo s’enduia la victòria en la primera carrera seguit per en Jordi Albert Graells i d’Antonio Luis Vallejo. A la segona cursa es va imposar en Jordi Albert Graells, seguit de l’Àlex Mateo i de l’Álvaro Leon.

Quan el Trofeu Dona-Gas a les dues curses es va repetir el podi, amb Alicia Berrocal  al primer calaix a les cues curses, seguida de Luz Àlvarez, i de Laura Santacatalina, tercera a

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà el 11 i 12 de novembre i tindrà com a escenari el nou Circuit d’Osona.

Font: Federació Catalana d’Automobilisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *