El trànsit es restableix amb normalitat a la plaça Doctor Pujol i al carrer Joan Carles I.

Les actuacions efectuades per l’Ajuntament les últimes dues setmanes, han permès assegurar l’edifici.

Aquesta decisió és fruit de la darrera inspecció efectuada per l’arquitecte municipal, ahir al matí, motiu pel qual l’Ajuntament i la Policia Local han decidit tornar la normalitat als carrers que van quedar afectats per l’esfondrament del sostre de la nau de la cooperativa agrícola el passat 4 d’octubre.

Plaça Doctor Pujol: es manté un perímetre de seguretat a la vorera de la nau, però els vehicles podran circular amb normalitat. Es pot tornar a estacionar en bateria.

C. Reina Sofia: la circulació torna a la normalitat, en sentit de baixada.

C. Joan Carles I: es manté un perímetre de seguretat, però es crea un carril el suficientment ample com perquè els vehicles hi puguin circular.

Les actuacions efectuades per l’Ajuntament les últimes setmanes, han permès assegurar l’edifici. Recordem que es van dur a terme uns treballs per aplicar una resina especial dins la nau de la cooperativa. Amb aquest tractament es va aconseguir que l’amiant que va caure del sostre quedés enganxat fins a la seva retirada per una empresa especialitzada. També, per seguretat, es va instal·lar una malla protectora sobre la coberta, per evitar que el vent pogués aixecar petits trossos de fibrociment; es va ensorrar de forma manual i controlada la part més afectada de la paret, la que dona a la plaça de l’Ajuntament; i la companyia de la llum va desmuntar les connexions elèctriques d’una de les parets afectades i es van assegurar amb un nou pal

Font: Ajuntament de Roda de Berà

 

 

 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *