Els més petits de Salou aprenen a fer panellets

Salou combina la modernitat del Salouween amb la tradició catalana. La plaça del Carrillet, un dels punts més emblemàtics de la ciutat, s’ha vestit de festa i engalanada amb elements del Halloween, per donar la benvinguda a centenars de famílies que han volgut participar en aquesta jornada tan especial organitzada pel Club Xic’s de la regidoria d’Infància.

El protagonisme de la festa l’han tingut, sens dubte, els més menuts. Amb les cares pintades i vestits amb disfresses que evoquen les més diverses figures del món del terror i la fantasia, omplien la plaça amb una alegria contagiosa. La festa del Panellet ha estat el centre d’atenció, on els petits han pogut aprendre i gaudir de la tradicional elaboració d’aquests dolços tan nostres.

Els inflables i gronxadors han estat una altra de les atraccions més populars, on els nens i nenes han desplegat la seva energia i entusiasme. Però no tot ha estat joc i diversió, ja que la presència de la castanyera, amb la seva cistella plena de castanyes calentes, ha recordat a grans i petits la importància de mantenir vives les nostres tradicions.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, no ha volgut perdre’s aquesta cita i, acompanyat de diversos regidors, ha compartit moments amb els més petits, reafirmant la importància d’aquestes activitats en el teixit social de la ciutat.

El programa del Salouween finalitza amb la desfilada del Salouween Parade, on grans i petits han mostrat amb orgull les seves millors disfresses en un esdeveniment que ja s’ha consolidat com un dels més esperats de l’any després de l’estiu.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *