Els ritmes caribenys de Carles Belda i el Conjunt Badabadoc, al Morell

  • El concert es podrà veure aquest dissabte, 4 de novembre, a les 12.30 hores i a la plaça de la Font.
  • El cicle de teatre en petit format del nostre municipi presenta cinc propostes culturals fins al 19 de novembre.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Aquest dissabte el Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre municipi, presenta una proposta musical i molt atractiva. Es tracta de l’actuació de Carles Belda i el Conjunt Badabadoc.

Plegats refan a ritme caribeny els grans èxits de la nostra música. “L’Empordà” de Sopa de Cabra esdevé un ska, “La Vall del Riu Vermell”, un reggae eurovisiu, “La Catximba” d’Umpah-Pah, un contratemps popular, i el “S’ha acabat” d’Els Pets, una rumba lacrimògena. I sabeu per què? Per fer un lluït ball.

​La cita és aquest dissabte, 4 de novembre, a les 12.30 hores i a la plaça de la Font del nostre poble. Es tracta d’un espectacle gratuït i que, a més, forma part del Festival de pop, rock i folk dels Països Catalans ‘Accents’, així com de la programació de la Festa Major de Sant Martí del municipi.

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament que “va néixer fa set anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges pròxims i íntims, però no per això menys professionals”, indica el responsable de l’àrea, Miquel Roig. El cicle s’allarga del 7 d’octubre al 19 de novembre, i la pròxima cita serà divendres 17 de novembre amb Qué quiere la niña de LaboratoriA.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *