Festival Terra Roja

Festival Terra Roja: Celebrant la Natura i la Comunitat a Terra Alta i els Ports

Del 10 al 12 de novembre de 2023, Horta de Sant Joan i Prat de Comte es converteixen en el punt de trobada dels amants de la natura i la cultura rural.

El proper 10, 11 i 12 de novembre, els entesos en la riquesa natural i cultural de la Terra Alta i el Parc Natural dels Ports tenen una cita ineludible: el Festival Terra Roja. Aquest esdeveniment, que combina coneixement i entreteniment, ens permet endinsar-nos en els tractors més profunds del territori i la comunitat local. L’esdeveniment està organitzat per www.somterraroja.com, i tots els amants de la natura i la cultura estan convidats a unir-s’hi.

Divendres, 10 de novembre: Simposi del Patrimoni Natural de la Terra Alta i el Parc Natural dels Ports a Prat de Comte

La primera jornada del Festival Terra Roja comença a Prat de Comte, amb una oportunitat única per explorar i entendre el patrimoni natural d’aquesta regió. A les 9.30h, se celebrarà el «Simposi del Patrimoni Natural de la Terra Alta i el Parc Natural dels Ports,» on experts en la matèria compartiran els seus coneixements sobre la biodiversitat i l’ecosistema únic d’aquesta zona.

Dissabte, 11 de novembre: Explorant el Riu i el Món Rural a Horta de Sant Joan

El segon dia del festival es trasllada a Horta de Sant Joan, una localitat envoltada de natura i història. A les 9.30h, es durà a terme la «Sortida de Descoberta: El Riu, un Ecosistema Viu,» una oportunitat per explorar l’entorn natural i comprendre la importància de protegir els rius com a ecosistemes vitals.

A les 10.30h, els amants de les aus tindran l’oportunitat d’assistir a l’activitat d’anellament de moixons, on podran aprendre sobre la migració i la biologia d’aquestes criatures fascinants.

A les 17.30h, el dia culminarà amb una «Taula de Debat: El Món Rural Avui: Comunitat, Entorn i Futur,» on experts i membres de la comunitat discutiran les qüestions més importants que afecten aquesta àrea rural.

Diumenge, 12 de novembre: Circ i Moviment en Comunitat a Horta de Sant Joan

El Festival Terra Roja conclourà diumenge a Horta de Sant Joan amb una experiència única. A les 12.00h, es representarà un espectacle de circ i moviment sorgit de la creació comunitària, demostrant la creativitat i la unió de la gent d’aquesta àrea.

Activitats Gratuïtes amb Inscripció Prèvia

Cal recordar que totes les activitats del Festival Terra Roja són gratuïtes, però és necessari inscriure’s prèviament a través del lloc web oficial de l’esdeveniment, www.somterraroja.com. Aquesta mesura s’ha pres per garantir que l’organització pugui gestionar adequadament les activitats i proporcionar a tots els participants una experiència inoblidable.

Conclusió

El Festival Terra Roja és una oportunitat única per connectar amb la natura, la cultura i la comunitat en un entorn espectacular com la Terra Alta i el Parc Natural dels Ports. No només es tracta d’explorar els recursos naturals, sinó també de comprendre la importància de la vida rural i el seu futur. No et perdis aquesta oportunitat d’aprendre i gaudir del que aquesta regió té per oferir. Inscriviu-vos aviat i prepara’t per una immersió total a la Terra Roja.

Font: Ajuntament d’Horta de Sant Joan

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *