ICOMAR, C.F. A – TERRES DE LLEIDA, CFF A: Empat sense gols en un duel igualat

En una tarda d’octubre amb temperatures fresques, els aficionats al futbol femení van omplir les grades del Camp de Futbol Mpal. ICOMAR per presenciar el duel entre l’ICOMAR, C.F. A i el TERRES DE LLEIDA, CFF A, corresponent a la cinquena jornada de la Segona Divisió Femenina, Grup 1. L’ambient era elèctric i ple d’expectatives, ja que els dos equips s’han mostrat competitius en el començament de la temporada 2023-2024.

El partit va tenir lloc el 29 d’octubre del 2023 a les 17:00h i va ser una oportunitat per a les jugadores de demostrar la seva destresa i determinació en el camp. Tot i que el marcador final va ser un 0 a 0, l’enfrontament va estar ple d’emoció i joc de qualitat.

L’ICOMAR, C.F. A va començar el partit amb un onze titular encapçalat per la seva capitana, Judit March Agramunt, com a porter. Les jugadores, com Ekaterina Sanchez Escofet, Ana María Rodríguez Burgos, Sara Navarro, Anna, Nidia Lopez Recio, Mame, Itziar Borrellas Gallego, Fuensanta Garcia Crespo, i Aroa Amigo Sedeño van demostrar una gran unitat i determinació en el camp. Els suplents també estaven llestos per entrar en qualsevol moment.

Per l’altra banda, el TERRES DE LLEIDA, CFF A va mostrar una alineació igualment forta amb Blanca Escalera Gonzalez com a porter i jugadores com Laura Puig-Gros Jordana, Cristina Español Biela, Marian Rodriguez Diaz, Júlia Miró Ballesté, Maria Bea Royes, Alexia Carbonell Tarifa, Patricia, Natalia Jimenez Modrego, Wiem, i Mireia. El seu cos tècnic, encapçalat per Gerard i Juan Andres Ibañez Camposano, estava decidit a buscar la victòria.

El partit va ser intens des del xiulet inicial de l’àrbitre, Marc Belmonte Marti, de Tarragona. Les dues equipacions van lluitar amb determinació per controlar la pilota i guanyar l’avantatge en el marcador. Malgrat la pressió i els esforços de les dues bandes, cap dels equips va ser capaç de marcar un gol durant els 90 minuts de joc reglamentari.

Cal destacar que el partit va estar marcat per algunes targetes grogues. Les jugadores Mame, Anna i Sara Navarro de l’ICOMAR, C.F. A van rebre targetes grogues en els minuts 44, 57 i 82, respectivament. Aquestes targetes van reflectir la intensitat i l’esperit de competició del partit.

Amb l’empat final de 0 a 0, els dos equips van obtenir un punt que els permetrà continuar lluitant per aconseguir els seus objectius en aquesta temporada. L’ICOMAR, C.F. A i el TERRES DE LLEIDA, CFF A continuen mostrant-se com a rivals dignes i estan disposats a donar-ho tot en cada partit.

El Camp de Futbol Mpal. ICOMAR va ser l’escenari perfecte per a aquest emocionant duel. Els aficionats van ser el suport incondicional per als seus equips i van animar de forma fervent les jugadores. L’atmosfera al camp era carregada d’esperança i emoció, i tots els assistents van sortir amb un somriure, esperant més partits emocionants en aquesta temporada de la Segona Divisió Femenina.

En conclusió, l’ICOMAR, C.F. A i el TERRES DE LLEIDA, CFF A van oferir als aficionats un espectacle emocionant i competitiu. Tot i que el marcador va romandre sense canvis, els equips van demostrar el seu compromís amb el joc i la seva passió pel futbol. Continuarem seguint amb interès els seus esforços i èxits en la temporada 2023-2024 de la Segona Divisió Femenina, Grup 1.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *