La Catedral de Tarragona acollirà el 25 de novembre el primer concert de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) a Tarragona

El concert té caràcter benèfic, els beneficis seran destinats a les obres de manteniment i conservació del Conjunt Catedralici.

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) actuarà per primera vegada a Tarragona a finals de novembre en el marc de la seva novena temporada (23-24), en la qual presenta una selecció exquisida d’obres que els seus músics estan interpretant en llocs tan prestigiosos com Cadogan Hall (Londres), el Palau de la Música Catalana (Barcelona) o l’Auditori de Saragossa. El 25 de novembre, a les 19 hores, serà la Catedral de Tarragona la que aculli la prestigiosa orquestra, integrada per joves talents.

El concert té caràcter benèfic: les entrades es poden comprar a un preu de 12 € a Atrápalo.com, portal oficial de venda, i també a la botiga de la Catedral. El recital s’iniciarà a les 19 hores i tindrà una durada aproximada d’una hora, amb un programa que inclou, entre altres obres, la cèlebre Quarta Simfonia de Txaikovski. Els beneficis seran destinats a les obres de manteniment i conservació del Conjunt Catedralici.

Font: Catedral de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *