La llar d’infants municipal incorpora una nova treballadora a través del programa TREFO 2023 del Consell Comarcal del Baix Penedès

Ahir 30 d’octubre es va incorporar la Míriam Piñero com a tècnica de la llar d’infants a través del programa TREFO 2023 del Consell Comarcal del Baix Penedès. La seva contractació tindrà una durada de 12 mesos.

L’alcaldessa Agnès Ferré i el regidor d’Ensenyament, Daniel Caballero, van donar la benvinguda a la nova treballadora en el seu primer dia.

El regidor d’Ensenyament ha volgut destacar que “estem molt contents de comptar amb la Míriam. Gràcies a aquesta nova contractació podrem donar un millor servei educatiu als nostres infants”. 

La finalitat del programa TREFO és millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultat per accedir al món laboral. Enguany, des del Consell Comarcal s’han contractat 23 persones a través d’aquest programa i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha beneficiat de la contractació d’una Tècnica en Educació Infantil i d’una auxiliar per a la Biblioteca.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *