L’Ajuntament contracta a 12 persones gràcies al programa Treball i Formació

Els contractes subvencionats pel SOC van dirigits a aturats de llarga durada, majors de 52 anys, perceptors de la Renda Garantida o dones aturades

L’Ajuntament d’Amposta ha contractat 12 persones gràcies al programa Treball i Formació impulsat i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Aquests contractes, que es van iniciar ahir i tenen una durada d’un any, s’emmarquen en diferents línies de persones aturades: de llarga durada (PANP), majors de 52 anys (MG52), perceptores de la Renda Garantida a la Ciutadania (PRGC), o dones en situació d’atur i víctimes de violència masclista (DONA).

En el transcurs d’aquest programa, els participants podran assolir l’empoderament coneixements per afrontar una recerca de feina activa amb un nombre elevat d’èxits, un cop finalitzen els seus contractes de treball amb l’Ajuntament.

El SOC subvenciona els contractes de treball de jornada completa, la formació i l’acompanyament a les persones contractades amb l’objectiu de dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral.

Per tal de conèixer més informació sobre el Programa Treball i Formació, podeu consultar a la pàgina web de Lo Sindicat, o bé trucant a l’Àrea de Polítiques d’Ocupació i Empresa (977 70 40 27) de l’Ajuntament d’Amposta.

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *