Més d’un miler de persones participen al Salouween Parade

El Salouween Parade, format per una munió de gent, més mil persones, segons l’organització, ha sortit del carrer Maria Castillo, davant de la Masia Tous, i ha recorregut el carrer de Montserrat, el c. Ciutat de Reus, la Via Roma, la plaça de Francesc Macià i la Via Roma, fins arribar a la plaça del Teatre Auditori de Salou, on ha finalitzat ballant a ritme d’ultratomba.

A més de les disfresses d’allò més terrorífiques que han lluït grans i petits, la rua ha comptat amb la participació de la Bandarra Street Orkestra; diverses companyies d’animació de carrer, el trenet turístic, guarnit de Haloween, els gegants de Salou; i, prèviament, amb maratons de maquillatge, una d’infantil a la plaça del Carrilet; que ha anat acompanyada de xocolatada i una actuació de la Dj MoM i la seva Dj Sessió per a tota la família, sota l’organització de la regidoria d’Infància; i una altra per a gent més jove i adulta, a la Masia Tous.

Amb aquest acte d’avui, organitzat per la regidoria de Joventut, arriba el punt i final a la celebració del Salouween 2023, una segona edició d’allò més exitosa que ha comptat amb 12 dies plens de tota mena d’actes, dels què han gaudit tant residents, com visitants.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *