Programa d’Ajudes Campionats d’Espanya de Kàrting: Bases Convocatòria 2023

La Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) obre la porta a l’esperança i al suport econòmic per als joves talents del kàrting a Catalunya. Amb l’anunci del Programa d’Ajudes Campionats d’Espanya de Kàrting per a la temporada 2023, la FCA està oferint una oportunitat única als pilots catalans que compleixin els requisits específics establerts en aquesta convocatòria.

Convocatòria

En una època en què les limitacions financeres poden ser un obstacle per als joves aspirants als Campionats d’Espanya de Kàrting, la FCA s’ha compromès a donar suport econòmic als pilots catalans que compleixin les condicions requerides. Aquesta convocatòria es realitza en previsió de l’arribada de fons addicionals que permetin materialitzar aquesta ajuda econòmica.

Aspirants

La convocatòria està oberta a tots els pilots catalans que compleixin amb els requisits i condicions establerts en aquesta convocatòria. Un aspecte essencial d’aquesta oportunitat és la presentació d’un dossier que ha de ser enviat a la seu social de l’FCA abans del 15 de setembre de l’any en curs. Aquest dossier haurà de contenir una sol·licitud per ser beneficiari del Programa d’Ajudes dels Campionats d’Espanya de Kàrting, així com una presentació completa del pilot, el seu palmarès, el pressupost i el programa esportiu per a la temporada 2023. És necessari adjuntar també una fotocòpia del DNI del pilot i del seu representant legal si el pilot és menor d’edat.

Un cop finalitzi el termini de presentació de dossiers, l’FCA publicarà la llista de candidats que compleixen amb els requisits i estan considerats per a rebre aquesta ajuda econòmica.

Proves del Campionat d’Espanya de Kàrting Objecte de la Convocatòria

Aquest programa d’ajudes es limita a les següents proves:

 • 22-24 d’abril de 2023 – Motorland (Aragó) – Totes les categories
 • 27-29 de maig de 2023 – Chiva (València) – Totes les categories
 • 01-03 de juliol de 2023 – Campillos (Màlaga) – Totes les categories
 • 23-25 de setembre de 2023 – Zuera (Saragossa) – Totes les categories

Sistema de l’Ajuda Econòmica

Els pilots admesos a aquest programa rebran ajudes econòmiques en base als següents criteris:

 • Subvenció rebuda del Consell Català de l’Esport.
 • Palmarès esportiu.
 • Conducta.
 • Participacions.
 • Edat.

L’FCA procedirà al pagament de les quantitats econòmiques un cop hagi rebut la subvenció del Consell Català de l’Esport, i hagi verificat que els pilots compleixen amb tots els requisits i condicions establerts.

Requisits/Condicions del Sol·licitant per a Poder Ser Beneficiari

Per ser beneficiari d’aquest programa d’ajudes, els aspirants han de complir amb els següents requisits i condicions:

 • Ser pilot català.
 • Possedir una llicència FCA (autonòmica o estatal).
 • Tenir la residència habitual a Catalunya.
 • No superar els 18 anys d’edat durant la temporada 2023.
 • Participar en un nombre mínim de proves segons el calendari establert.
 • Portar la imatge de l’FCA al mono i al kart.
 • Enviar a la FCA la documentació requerida després de cada prova en què el pilot compateixi.

Identificació i Imatge Obligatòria

La identificació de l’FCA en les equipacions dels pilots és un aspecte clau per a ser beneficiari d’aquest programa. Els pilots han de portar el logotip de l’FCA brodat a la part superior davantera del seu monòlit de competició. El kart també haurà de mostrar dues enganxines amb el logotip de l’FCA al pontó frontal.

Els interessats poden sol·licitar aquest material a l’FCA, però és fonamental que ho facin amb almenys una setmana d’antelació a la setmana de celebració de la competició per assegurar-se que compleixen amb aquest requisit.

Aquest programa d’ajudes representa una oportunitat única per als joves pilots catalans que somien en fer carrera en el món del kàrting. La FCA està compromesa en donar suport a aquests talents emergents i, tot i que la convocatòria està subjecta a la recepció de fons, esperem que molts pilots puguin aprofitar aquesta oportunitat per continuar el seu desenvolupament esportiu. La FCA ha demostrat un interès constant en fomentar l’esport i les oportunitats per a joves talents a Catalunya, i aquest programa d’ajudes és una mostra més del seu compromís amb aquest objectiu. Si ets un jove pilot amb grans aspiracions en el món del kàrting, no dubtis a presentar el teu dossier i optar a aquesta ajuda econòmica que pot obrir-te les portes cap a un futur prometedor en aquest emocionant esport.

Font: Federació Catalana d’Automobilisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *