Roquetenc, C.D. A vs. Aldeana, U.E. A: Crònica del Partit de la Jornada 5, Temporada 2023-2024 Segona Divisió Femení – Grup 1

El passat 29 d’octubre del 2023, el Camp de Futbol ZEM de Roquetes va ser l’escenari d’un emocionant partit de futbol femení de la Segona Divisió. El Roquetenc, C.D. A, va rebre l’Aldeana, U.E. A, en una jornada que va captivar els aficionats presents. En aquest article, analitzarem a fons aquest enfrontament i els aspectes més destacats.

El Partit:

L’enfrontament va començar a les 12:00h, i els dos equips estaven disposats a donar-ho tot. L’Aldeana, U.E. A, va ser l’equip que va prendre la iniciativa des dels primers minuts. Va ser Silvia Maicas Àlvarez qui va obrir el marcador a favor de l’Aldeana amb un gol espectacular al minut 9, col·locant el marcador 0-1.

Malgrat els esforços del Roquetenc, C.D. A, les coses no van millorar per a elles a la segona meitat. Andrea Simon Bismarch va augmentar l’avantatge de l’Aldeana amb un gol al minut 51, establint un marcador de 0-2. L’equip local va seguir intentant, però les coses no van sortir com esperaven. Marta Alegre Codorniu va tancar el marcador amb un tercer gol per a l’Aldeana al minut 56, deixant el resultat final en 0-3 a favor dels visitants.

Les Titulars:

Els dos equips van alinear les seves millors jugadores per a aquest enfrontament. Pel costat del Roquetenc, C.D. A, destaquen jugadores com María de l’Estel Ortiz Estorach, Andrea Sales Garcia, i María Diaz Masia, que van ser part de l’onze titular. Altra jugadora destacada fou Clara Poy Marsà, que portava el dorsal 10, i la defensa Luz Anghelyna Gramcko Sánchez.

D’altra banda, l’Aldeana, U.E. A, també va presentar una alineació forta amb jugadores com Laura Mendieta Homs, Alicia Curto Sciora, i Alba Fischer Carles. L’onze titular de l’Aldeana també va incloure a Andrea Simon Bismarch, autora d’un dels gols del partit, i Marta Alegre Codorniu.

Els Suplents i l’Equip Tècnic:

En el banc de suplents del Roquetenc, C.D. A, hi havia jugadores com Eva Lluís Ginovart, Alba Royo Mars, i Miriam Moreno Guijarro, que van estar disponibles per a donar suport a l’equip en qualsevol moment. L’equip tècnic estava format per Joel Rodríguez Aguiló i Juan Pedro Fernández García.

L’Aldeana, U.E. A, també tenia un banc de suplents sòlid, amb jugadores com Gemma Comas Sánchez, Joana Cid Ferré, i Júlia Marco Tomàs. L’equip tècnic estava compost per Àngel Simon Bismarch i Agustí Martí Cartes.

Àrbitre del Partit:

L’àrbitre encarregat de dirigir aquest emocionant enfrontament va ser Marc Machi Aragonès, representant de les Terres de l’Ebre. Va mantenir un control rigorós del partit, assegurant que tot es jugués d’acord amb les regles del futbol.

Gols i Moments Destacats:

El partit va ser testimoni de diversos moments emocionants, com els tres gols marcats per l’Aldeana, U.E. A. Silvia Maicas Àlvarez va obrir el marcador al minut 9 amb una jugada espectacular. Andrea Simon Bismarch va afegir un altre gol al minut 51, i Marta Alegre Codorniu va tancar el marcador al minut 56. L’Aldeana va demostrar la seva habilitat ofensiva i eficàcia davant de la porteria rival.

Conclusió:

L’Aldeana, U.E. A, va demostrar la seva superioritat en aquest enfrontament contra el Roquetenc, C.D. A, guanyant per 0-3 en un partit emocionant. Les jugadores de l’Aldeana van mostrar la seva qualitat i eficàcia davant de la porteria rival, i l’entrenador Àngel Simon Bismarch va estar satisfet amb el rendiment del seu equip. El Roquetenc, C.D. A, haurà de treballar més dur per millorar els seus resultats a mesura que avança la temporada. El futbol femení continua creixent i emocionant als camps de Catalunya, i estarem esperant més acció i emocions a la Segona Divisió Femení.

Font: Federació Catalana de Futbol, Aldeana, U.E.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *