S’obren les inscripcions del programa de gimnàstica per a gent gran

L’Ajuntament de Constantí torna a posar en marxa el programa de gimnàstica adreçat a la gent gran, que tant bona acollida ha tingut els darrers anys al municipi. Aquesta iniciativa vol fomentar l’esport i la salut entre la població de més de 60 anys amb exercicis físics lleugers orientats a millorar l’elasticitat, l’equilibri, enfortir la musculatura i treballar les articulacions. Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 3 de novembre

Amb l’objectiu de satisfer i millorar el benestar de la població, les àrees d’Esports i Gent Gran de l’Ajuntament de Constantí impulsen, un any més, aquest projecte per a la millora de la salut de les persones grans, a través de l’activitat física. A més, també permet millorar aspectes com la memòria, la psicomotricitat, la lateralitat, l’equilibri i afavorir la socialització de les persones grans, amb tots els beneficis que això comporta.

Està previst que l’activitat comenci el dilluns 6 de novembre i s’allargarà com és habitual fins a finals de maig. Consistirà en sessions grupals de 45 minuts que es realitzaran al Pavelló Poliesportiu. Les inscripcions són gratuïtes. Per obtenir més informació cal adreçar-se al Pavelló Poliesportiu.

Font: Ajuntament de Constantí

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *