Subvenció de la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Prat de Comte per l’actuació de la Xaranga Bufacanyes

La Diputació de Tarragona ha anunciat la concessió d’una subvenció a l’Ajuntament de Prat de Comte, situat a la comarca de la Terra Alta i catalogat com eCataleg, per un import total de 1100€. Aquesta subvenció està destinada a recolzar l’actuació del grup «Xaranga Bufacanyes» en un projecte cultural local.

Aquest suport econòmic s’emmarca dins dels esforços de la Diputació de Tarragona per promoure i fomentar les activitats culturals i artístiques en els municipis de la seva jurisdicció. L’Ajuntament de Prat de Comte, a través de la seva sol·licitud de subvenció, ha demostrat un compromís ferm amb la promoció de la cultura i les arts en la seva comunitat.

La Xaranga Bufacanyes és un grup musical i artístic que ha demostrat un gran talent i dedicació a la seva tasca. La subvenció concedida per la Diputació de Tarragona té com a objectiu donar suport a aquest grup perquè pugui continuar oferint espectacles i activitats culturals de qualitat a la població local i a aquells que visiten la localitat.

El finançament de 1100€ serà destinat a cobrir les despeses relacionades amb l’actuació de la Xaranga Bufacanyes, incloent-hi la lloguer de material, despeses de desplaçament, promoció d’esdeveniments i altres costos associats a l’actuació. Aquesta subvenció permetrà a l’Ajuntament de Prat de Comte i a la Xaranga Bufacanyes oferir als ciutadans i visitants una experiència cultural única i enriquidora.

Aquesta notícia ha estat rebuda amb satisfacció a la localitat de Prat de Comte, ja que suposa un impuls significatiu per al seu compromís amb la cultura i les arts. La Xaranga Bufacanyes, que ha guanyat reconeixement i popularitat en els darrers anys, continuarà sent un actiu valuós per a la comunitat i contribuirà a enriquir la vida cultural del municipi.

La Diputació de Tarragona, mitjançant aquesta subvenció, reafirma la seva voluntat de donar suport als projectes culturals locals i reconèixer el talent i la dedicació dels artistes i grups que fan que la cultura de la comarca prosperi. Així, es consolida com un referent en el suport a la cultura i les arts a la regió.

Aquesta subvenció no només beneficia la Xaranga Bufacanyes i l’Ajuntament de Prat de Comte, sinó que també contribueix a l’enriquiment cultural de tota la comarca de la Terra Alta. Les actuacions d’aquest grup són una oportunitat per gaudir d’un entreteniment de qualitat i experimentar l’art de la música en un ambient festiu i alegre.

L’actuació de la Xaranga Bufacanyes és un clar exemple de com la cultura pot ser un motor per al desenvolupament local i el benestar de la comunitat. La música i l’art són eines poderoses per connectar les persones i crear un sentit d’identitat i pertinença a una comunitat. Aquesta subvenció és una inversió en la riquesa cultural de Prat de Comte i de tota la regió de la Terra Alta.

En conclusió, la subvenció concedida per la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Prat de Comte per a l’actuació de la Xaranga Bufacanyes és una notícia positiva que destaca l’importància de la cultura i les arts en el desenvolupament de les comunitats locals. Aquest suport econòmic permetrà a aquest grup musical continuar amb la seva tasca i enriquir la vida cultural de la comarca. La cultura és un bé preuat, i aquesta subvenció és un pas més cap a la seva promoció i preservació a la regió de Tarragona.

Font: Ajuntament de Prat de Compte

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *