Campionat de Catalunya d’Ergòmetre 2023: Una Jornada d’Esforç i Competició

El proper 11 de novembre, tots els amants de l’avironisme tenen una cita important al Poliesportiu Municipal de la Ràpita, on es durà a terme el Campionat de Catalunya d’Ergòmetre. Aquest esdeveniment, que aplega participants de totes les edats i categories, promet una jornada d’intensa competició i camaraderia entre els remers de tot Catalunya.

Data i Reunió de Delegats

La data de la competició és el 11 de novembre, i com a part important del procés, una reunió de delegats tindrà lloc el mateix dia a les 9:30 al Poliesportiu Municipal de la Ràpita. Aquesta reunió servirà per establir les últimes directrius i assegurar que tot es desenvolupi sense cap inconvenient.

Inscripcions i Llicència Federativa

Si tens l’ànim de participar en aquest campionat, recorda que les inscripcions han de realitzar-se abans de les 12:00 del divendres 3 de novembre a www.remcatalunya.cat, a la secció d’inscripció de regates. El preu d’inscripció és de 5€ per remer, i les inscripcions es realitzen mitjançant ingressos bancaris al compte de Banc Sabadell ES20 0081 0097 2300 0132 4740. És fonamental omplir tots els camps requerits al formulari d’inscripció, incloent els noms, cognoms i números de llicència dels esportistes participants. Aquesta informació es pot extreure de l’aplicació de llicències de la federació.

Horari i Categories

La competició començarà dissabte a partir de les 10:30h, i les proves es desenvoluparan en un ordre específic segons les categories. Les categories i distàncies de les proves són les següents:

 • Alevins (AF): 1x, 2x a 500m
 • Alevins Mixtes (AL-MIXTE): 2x a 500m
 • Cadets (AM): 1x, 2x a 500m
 • Infantils (IM): 1x, 2x a 1000m
 • Infantils Mixtes (IN-MIXTE): 2x a 1000m
 • Juvenils (IF): 1x, 2x a 1000m
 • Cadets (CF): 1x, 2x a 1500m
 • Cadets Mixtes (CM): 1x, 2x a 1500m
 • Juvenils (JF): 1x, 2x a 2000m
 • Juvenils (JM): 1x, 2x a 2000m
 • Sènior (SF): 1x, 2x a 2000m
 • Sènior (SM): 1x, 2x a 2000m
 • Veterans (VM): 1x, 2x a 1000m
 • Veterans (VF): 1x, 2x a 1000m

L’ordre i la distància de les proves poden variar en funció de les inscripcions i les condicions climàtiques. En cas que sigui necessari, es valorarà realitzar proves de 2x amb les mateixes distàncies i criteris de categoria que les mencionades anteriorment.

Ubicació i Serveis

El Campionat de Catalunya d’Ergòmetre 2023 es desenvoluparà en el Pavelló Poliesportiu de la Ràpita, un espai idoni per a aquesta competició. El pavelló disposa d’un àmpli aparcament davant, dissenyat tant per als cotxes com per als autobusos dels participants i espectadors.

A més, es posarà a disposició dels assistents un servei de bar per a mantenir-se ben alimentats i hidratats al llarg de la jornada. La ubicació exacta del Pavelló Poliesportiu de la Ràpita es pot trobar fàcilment a través d’aquest enllaç: ubicació en Google Maps.

Una Oportunitat de Demostrar la Teva Destresa

El Campionat de Catalunya d’Ergòmetre 2023 és una oportunitat excepcional per als remers de tota Catalunya per demostrar la seva destresa i dedicació en aquest esport. Amb una àmplia gamma de categories i proves, des dels més joves fins als veterans, aquest esdeveniment celebra la diversitat i el talent de la comunitat d’avironistes de la regió.

No oblideu d’assegurar-vos d’haver completat les inscripcions abans del termini indicat i de comptar amb la vostra llicència federativa 2023. El Campionat de Catalunya d’Ergòmetre 2023 promet ser una jornada inoblidable de competició i companyonia per a tothom interessat en aquest apassionant esport. Us esperem al Poliesportiu Municipal de la Ràpita el 11 de novembre. ¡Bons vents!

Circular Ct. Catalunya ergòmetre

Fulls Inscripció

Font: Federació Catalana de Rem

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *