Capsa en Clau Femenina

Tres dones ens visitaran aquest novembre i ens oferiran música però també eines per a com gestionar-la. Un nou concert del cicle Refugi Sonor amb la Maria Hein; la formació amb la societat de gestió SGAE i la Silvia Paredes en un nou format (un distés vermut); i una nova edició del Circuit Folc que arriba a Tarragona amb la Júlia Colom, tot un descobriment que cal no perdre. Novembre a Capsa en clau femenina, el de la dona empoderada que crea i gestiona la seva carrera.

CAPSA i REFUGI SONOR
MARIA HEIN

18 de novembre, 19:30 h / 3 € anticipades a: Entrades anticipades Maria Hein

Han passat dos anys des que Maria Hein es va presentar davant el món amb Continent i Contingut, un àlbum de debut amb el qual es va convertir ràpidament en una de les artistes revelació del moment. Un disc delicat, on barrejava folk i pop, i en el qual desprenia una màgia única que tallava la respiració, màgia que li va portar a guanyar premis com el de Millor Artista Revelació (2021), Millor cançó (2021), Millor Disc Revelació (2022) i Millor Disc d’Autor (2022) d’Enderrock, i a estar nominada als Premis Alicia 2023 al Millor Talent Emergent i al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra per Sa teva presència. Tot Allò Que No Sap Ningú és el segon disc de la cantant i compositora mallorquina, un àlbum on la Maria Hein aposta pels elements electrònics, amb una producció més minimalista, on la veu és l’instrument principal que vertebra cadascuna de les cançons. Amb una actitud totalment camaleònica i amb ganes d’experimentar
amb altres sonoritats i textures, s’expressa d’una manera directa, cara a cara i de tu a tu. Un disc formulat com 13 capítols que expliquen tot el camí d’una relació, des del principi fins al final. I en aquest traçat amb forma de muntanya russa trobem una mescla de sentiments i emocions amb ritmes que van des del pop amb melodies enganxoses a moments més foscos i crus, on trobem la Maria Hein pràcticament al descobert. Tot un viatge on Maria Hein no ha tingut pors ni cap mena de prejudici a l’hora de posar-se a prova. Maria Hein ha pogut treballar acompanyada del Sr. Chen i de Ferran Palau per arrodonir aquest nou camí. I, per si encara no era prou rodó, també ha volgut comptar amb les col·laboracions de Rita Payés, Mushkaa i Socunbohemio.

CAPSA i FORMACIÓ
SGAE AVANÇA

25 de novembre, 11.30 h / Gratuït*
*Places limitades amb inscripció prèvia a: Reserva la teva plaça aquí

Una sessió + vermut, una xerrada distesa i oberta, molt pràctica i amb consells més pràctics encara. Una sessió dinàmica per a respondre molt directament preguntes i dubtes que les i els assistents necessitin aclarir sobre el món dels drets d’autor i de la creació. La sessió anirà a càrrec de la Sílvia Paredes, responsable del Departament de Socis de la SGAE a Catalunya. Abordarem qüestions com ara el procés de registre d’una obra per protegir els drets d’autor dels creadors i creadores en la indústria musical, la distribució digital o la gestió dels drets d’autor en diferents situacions com ara la col·laboració entre artistes o la participació en festivals i esdeveniments. Una oportunitat única de conèixer en primera mà el món dels drets i de la propietat intel·lectual gràcies al nostre soci FUNDACIÓ SGAE.

CAPSA i CIRCUIT FOLC 23
JÚLIA COLOM

26 de novembre, 19 h / 6 € anticipades* i 8 € a taquilla
*Places limitades amb inscripció prèvia a: Reserva aquí la teva entrada

Amant de la música des de petita, la valldemossina Júlia Colom va descobrir la seva vocació com a cantant i va començar a treballar un estil únic en el qual conviuen la cançó mediterrània i la música popular mallorquina. La seva carrera ha continuat en plena efervescència, i enguany ha presentat el disc de debut, Miramar (La Castanya, 2023). Actualment viu i estudia a Barcelona, on continua formant-se mentre dona vida al seu nou repertori.

#FEMCULTURAPOPULAR
#CAPSADEMUSICA

Places limitades
Reservat el dret d’admissió
Les portes s’obriran 15 min abans de l’esdeveniment
ATENCIÓ! Menors de divuit (18 anys), obligatori acompanyats de pare mare o tutor legal durant tot l’esdeveniment a la Capsa de Música.
MOLT IMPORTANT! Aforaments molt limitats i excepcionalment amb mínimes taules i cadires i sense servei de taula. Barra amb preus populars i solidaris amb l’entitat.

Font: Associació de Músics de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *