Construcció, instal·lacions i administració, sectors protagonistes del nou cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus

El dijous, 26 d’octubre, Mas Carandell va acollir una nova edició del cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus, amb la proposta de tres xerrades noves que, en aquesta ocasió, van ser a càrrec d’empreses locals referents dels àmbits de la construcció, instal·lacions i administració. Aquests sectors estratègics creen ocupació de qualitat i necessiten personal qualificat per adaptar-se a un entorn canviant amb la irrupció de noves tecnologies i normatives.

L’objectiu era donar visibilitat als sectors professionals amb opcions reals d’ocupació, mitjançant la intervenció d’empreses locals que van explicar els perfils que buscaven, les ofertes de feina disponibles i les dificultats que experimentaven per cobrir algunes vacants.

Aquest cicle estava dirigit a persones en situació d’atur, aquelles que buscaven millorar la seva feina o reorientar la seva trajectòria professional cap a altres activitats amb més oportunitats d’ocupació, promoció i millora de les condicions laborals.

Les sessions es van dur a terme de manera presencial a Mas Carandell els dijous de 12h a 13.30 hores. La primera sessió es va realitzar el 26 d’octubre i va comptar amb la participació d’empreses del sector de la construcció. La següent, centrada en el sector de les instal·lacions, va tenir lloc el 9 de novembre. L’última sessió d’aquesta edició, centrada en l’administració, es va realitzar el 23 de novembre. En aquestes sessions van participar el Gremi de la Construcció del Baix Camp, el Gremi d’Instal·ladors del Baix Camp i empreses com Construccions Plana Hortoneda, Els Avets, Ascensores Omega i Solcam Energia, entre altres.

L’accés a les sessions va ser lliure, prèvia inscripció per separat.

En l’últim any, s’han organitzat 8 sessions en dues edicions d’aquest cicle, les quals han rebut una gran acollida per part de les organitzacions i la ciutadania. Més de 250 persones van assistir a aquestes sessions, les quals van comptar amb la participació d’aproximadament una vintena d’empreses locals dels sectors agrari i forestal, neteja, transport i logística, indústria alimentària, industrial, alimentació i venda al detall, sostenibilitat i medi ambient, així com professionals independents.

Aquest cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus va ser subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministeri de Treball i Economia Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. La seva programació va sorgir a partir de les necessitats detectades per l’equip d’agents d’ocupació i desenvolupament local de Mas Carandell, que va dur a terme prospecció empresarial i a entitats locals.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *