El Memorimage 2023 es farà del 8 a l’11 de novembre al Teatre Bartrina

El Festival Internacional de Cinema de Reus escalfa motors i avança que se celebrarà del 8 a l’11 de novembre al Teatre Bartrina. Així doncs, el festival especialitzat en cinema amb imatges d’arxiu celebrarà enguany la seva divuitena edició i ha publicat la crida per reservar les dates.

El Festival tornarà amb les seves seccions habituals: la Secció Oficial, una selecció de les millors pel·lícules del panorama nacional i internacional; el MemoriReus, amb films produïts al Camp de Tarragona, i una Inauguració i Cloenda plenes de sorpreses. Totes les sessions se celebraran a l’icònic Teatre Bartrina de Reus amb entrada gratuïta i lliure fins a omplir l’aforament.

El festival avança el cartell d’aquest any que inclou imatges de dues potents pel·lícules que podrem veure a la Secció Oficial: ‘La Singla’ de Paloma Zapata’, documental guanyador del Premi del Públic al DocsBarcelona, sobre la bailaora sorda nascuda al Somorrostro de Barcelona, i ‘Oblideu Tosquelles!’, una mirada sobre la complexa personalitat del psiquiatre reusenc Francesc Tosquelles.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *