Joan Dausà portarà el seu concert de Nadal al Teatre Bartrina els dies 28 i 29 de desembre

El cantant Joan Dausà portarà el seu concert de Nadal al Teatre Bartrina els dies 28 i 29 de desembre, tal com ha anunciat ell mateix aquesta tarda. D’aquesta manera, Reus serà una de les 6 ciutats de Catalunya on Dausà oferirà el seu tradicional concert de Nadal i que fins ara només s’havia fet a Barcelona.

Les entrades per als dos concerts es posen a la venda avui mateix al vespre, a partir de les 20:00 h, a través de la web oficial de venda d’entrades del Teatre Bartrina, clicant aquest enllaç.

Ha estat possible programar els dos concerts gràcies a l’acord entre la productora Promo Arts Music i el Consorci del Teatre Bartrina.

Concert de Nadal
Joan Dausà celebra el seu tradicional concert de Nadal i aquesta vegada ho farà, a banda d’un dels espais més emblemàtics de Barcelona, Santa Maria del Mar, en sis ciutats més de Catalunya. Dausà vol donar acompanyar al seu públic durant les festes de Nadal tornant als seus orígens amb un format de piano i veu. Un format molt exclusiu i amb el que actua molt poques vegades. En aquest doble concert, repassarà el seu cançoner més emblemàtic i presentarà la nova Nadala que es publicarà properament.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *