L’Esther d’Eduardo de las Heras (RCN Tarragona) s’adjudica el Campionat de Catalunya de Creuers

Aquest cap de setmana, les aigües de Badalona han estat l’escenari de la finalització del Campionat de Catalunya de Creuers de Solitaris, Ados i Altura, una competició que ha congregat als millors navegants de la regió. Després de 14 proves celebrades al llarg de l’any, els guanyadors de les diferents categories han estat proclamats, amb l’ESTHER d’Eduardo de las Heras (RCN Tarragona) com a campió en la categoria de Solitaris.

La competitivitat d’aquest campionat ha estat notable, amb participants provinents de diferents clubs nàutics de Catalunya que han demostrat el seu talent i habilitats en el món de la vela. Els resultats finals han estat aclaparadors, i els navegants que es van imposar en les seves respectives categories han de sentir-se molt satisfets del seu rendiment.

En la categoria de Solitaris, l’ESTHER, capitanejat per Eduardo de las Heras i representant el RCN Tarragona, ha aconseguit la victòria amb 31,1 punts, una fita impressionant que li ha atorgat el títol de campió en aquesta modalitat. Aquest equip ha demostrat la seva destresa en la navegació en solitari i ha superat als seus rivals de manera contundent.

En la categoria d’Ados, el SHAKA d’Iván Olivé (RCN Barcelona) ha estat l’embarcació guanyadora amb 46,4 punts. L’equip format per Iván Olivé ha competit amb gran determinació i habilitat per aconseguir aquest títol. El segon lloc va ser per a IA ORANA de Jordi Zaragoza (CN Vilanova) amb 45,4 punts, seguit de KORRIGAN de Joan Balaguer (CV Blanes) amb 40,8 punts.

En la categoria d’Altura, el NIRVANA TRES de Jose Martín (CN Vilanova) ha estat el campió amb 28,6 punts. La tripulació de Jose Martín ha navegat amb habilitat i determinació per conquerir aquesta categoria, superant als seus rivals en una competició renyida. El segon lloc va ser per a L’OREIG de Martí Gelabert (CN Port d’Aro) amb 27,3 punts, i el tercer lloc va ser per a INARI de Jose Coloma (CN Vilanova) amb 23 punts.

El reconeixement a aquests navegants i les seves tripulacions és total, ja que han demostrat ser els millors en les seves respectives categories en aquest Campionat de Catalunya de Creuers. La competència ha estat dura i les proves han posat a prova les seves habilitats i coneixements en la navegació. El seu esforç i dedicació han donat els seus fruits, i ara poden gaudir dels seus títols de campions.

Aquest campionat no hauria estat possible sense l’organització i el suport dels clubs nàutics participants, els voluntaris, els patrocinadors i tots aquells que han treballat dur per fer-ho una realitat. La vela és una disciplina que requereix un gran treball en equip i un compromís amb l’esport i el mar, i tots els involucrats s’han unit per fer d’aquesta competició un èxit.

L’entrega de premis i la celebració de la victòria seran un moment inoblidable per a tots els participants, i segurament ja estan planejant la seva propera aventura a la mar. Els amants de la vela de Catalunya estan d’enhorabona, ja que han tingut l’oportunitat de veure en acció a alguns dels millors navegants de la regió i d’apreciar la seva passió per aquest esport.

En resum, el Campionat de Catalunya de Creuers de Solitaris, Ados i Altura ha arribat al seu fi amb victòries notables per part de l’ESTHER d’Eduardo de las Heras (RCN Tarragona), el SHAKA d’Iván Olivé (RCN Barcelona) i el NIRVANA TRES de Jose Martín (CN Vilanova). Aquests navegants han demostrat la seva excel·lència en la vela i han deixat una empremta imborrable en aquest esdeveniment esportiu. Felicitats a tots els campions i que segueixin gaudint de les emocions de la mar i la navegació.

Font: Federació Catalana de Vela

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *