Noves propostes de formació per a les entitats aquesta tardor

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Reus inicia aquest mes d’octubre noves propostes formatives dirigides a les entitats de la ciutat. Aquestes formacions, que es programen periòdicament, tenen l’objectiu de dotar a les associacions de la ciutat de les eines bàsiques per tirar endavant l’activitat del seu dia a dia en àmbits com la comunicació, la gestió, la dinamització interna, el voluntariat, les activitats, etc.

Les formacions són gratuïtes i només cal fer inscripció prèvia a l’enllaç https://forms.gle/Y7Cbubwjj59Px6x1A,   o per correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 977010029

La programació d’aquest darrer trimestre, a petició de les pròpies associacions, s’ha enfocat a les eines de comunicació i a les activitats de l’entitat per tal d’ampliar la base social, fent-se més visibles, més properes i amb programacions renovades i de nova generació.

La regidora de Relacions Ciutadanes, Maria del Mar Escoda, afirma que “des de l’Ajuntament es continuarà apostant per oferir formació i assessorament al teixit associatiu de la nostra ciutat perquè esdevinguin agents d’escolta activa, per contribuir al seu enfortiment i a un treball conjunt col·laboratiu i participatiu que les hi permeti continuar creixent i contribuir a la millora de la nostra ciutat”.

Les formacions previstes són les següents:

Dimarts, 24 d’octubre de 18.30 a 20h al centre cívic Mestral «TREU-LI SUC AL CANVA!» Un taller pràctic on aprendràs a crear dissenys per a diversos tipus de projectes: vídeos, flyers, continguts per a xarxes socials, papereria, cartelleria, etc. Podràs crear els teus propis dissenys des de zero i descobrir plantilles que podràs personalitzar.

Dijous, 9 de novembre de 18.30 a 20h a la sala d’actes de l’antic hospital «PENSAR, ATERRAR, PREPARAR I FER PARTICIPAR! COM MUNTAR ACTIVITATS A L’ASSOCIACIÓ» A l’hora de muntar qualsevol activitat segur que penseu que sempre sou les mateixes persones. Molta feina i poca gent per fer-la… És possible canviar les inèrcies? Podem pensar activitats que tinguin més ganxo? No només a nivell de participació sinó també a nivell d’organització? Idees i consells per potenciar.

Dimarts, 14 de novembre de 18.30 a 20h. Curs en línia.  «INSTAGRAM I FACEBOOK ADS»  Entendreu quins són els conceptes claus de publicitat en línia. Aprendreu a crear una bona campanya de comunicació de facebook i instagram per aconseguir els objectius de l’entitat; alhora podreu aprendre a crear les vostres primeres campanyes de publicitat, com funciona la plataforma i a segmentar correctament.

Dimarts, 28 de novembre de 18.30 a 20h al centre cívic Mestral «LES XARXES SOCIALS A LA MEVA ENTITAT « Aquesta formació t’ajudarà a comprendre com les xarxes socials poden ser una eina poderosa per a la teva entitat, com arribar al teu públic i com gestionar-les de manera efectiva per aconseguir els teus objectius. Durant aquesta formació, explorarem les estratègies, eines i les millors pràctiques per aconseguir un ús eficaç de les xarxes socials a la teva entitat.

Dimarts, 12 de desembre de 18.30 a 20h al centre cívic Mestral «PRESÈNCIA I COMUNICACIÓ DE/A LA TEVA ENTITAT « Aquest taller està dissenyat per aprofundir en les habilitats de comunicació, tant cap a l’exterior com dins de la vostra entitat. No només se centrarà en les estratègies tradicionals de comunicació, sinó també en les eines i recursos digitals disponibles. Aprendreu com establir una identitat de marca sòlida, com transmetre el vostre missatge de manera efectiva i com fer créixer la vostra influència i comunitat.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *