Redessa millorarà l’eficiència energètica de Mas Bertran I

REDESSA millorarà l’eficiència energètica de la promoció d’habitatges d’HPO de Mas Bertran I. L’actuació se centra principalment en la millora de l’aïllament de la façana i la substitució de les fusteries dels 30 habitatges que l’integren. La finalitat d’aquesta intervenció és aconseguir una disminució en la demanda energètica de l’edifici. Aquest sistema s’instal·larà a la façana del carrer Pintor Fuster i a les zones que tenen una pitjor orientació.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, “des de REDESSA donarem prioritat a totes les actuacions que ens permetin treballar per espais més sostenibles i eficients, per això aquesta intervenció és especialment important, perquè enceta una línia de treball que serà prioritària”, mentre que la regidora d’Habitatge, Anabel Martínez, ha explicat que “l’estalvi en la demanda energètica és un pas més en línia amb la voluntat de millorar la qualitat de les persones instal·lades als habitatges d’HPO municipals”.

Les obres tenen un pressupost de gairebé 260.000 €, un 44% dels quals han estat subvencionats per l’ajut que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, concretament per valor de 113.271 € provinents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea (NextGeneration EU), en el marc de les actuacions del Programa de rehabilitació a nivell d’edifici de tipologia residencial unifamiliar i plurifamiliar.

Les obres tenen un termini d’execució de 3 mesos i està previst que es realitzin durant el segon trimestre de 2024.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *