Segona Regata Lliga de Llagut Català 2023 – Club de Rem Llop de Mar

El Club de Rem Llop de Mar es complau a anunciar la celebració de la Segona Regata Lliga de Llagut Català 2023, un esdeveniment que promet emoció, competitivitat i un dia ple d’activitats nàutiques. Aquesta segona regata tindrà lloc el proper diumenge 5 de novembre a la preciosa platja de Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava. Amb molta il·lusió i dedicació, hem preparat un esdeveniment que segurament us encantarà.

Un Dia Dedicat al Rem Llagut Català

La Segona Regata Lliga de Llagut Català és un esdeveniment destacat al calendari del rem, que atrau als millors remers i remadores de tota Catalunya. És una oportunitat única per gaudir d’una jornada plena d’emoció i competitivitat en el paradisíac entorn de Sant Feliu de Guíxols.

Les Gràcies Necessàries

Abans de continuar, volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els que han fet possible aquest esdeveniment. La Federació Catalana de Rem ha confiat en el nostre club per a la celebració d’aquesta regata, i estem compromesos a fer que sigui un èxit. A més, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha estat fonamental en el suport a l’esdeveniment, especialment l’àrea d’esports i la Policia Municipal, que vetllaran per la seguretat de tots els participants.

També volem agrair a la Piscina Municipal «La Corxera» per cedir les seves instal·lacions, que han estat essencials per als entrenaments i preparació dels nostres remers. La col·laboració de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols, amb la seva embarcació que vetllarà per la seguretat dels participants, és un aspecte vital per a la realització de la regata.

Finalment, no podem oblidar l’imprescindible paper de l’Associació de Nàutica Popular Llop de Mar, els promotors de la secció de rem. El seu coneixement i les seves embarcacions seran fonamentals per a l’organització i el bon funcionament de l’esdeveniment. Estem molt agraïts per la seva col·laboració.

Detalls Importants per a la Vostra Estada

Si sou un dels afortunats que participareu en aquest esdeveniment esportiu, aquí teniu alguns detalls importants per fer la vostra estada a Sant Feliu de Guíxols el més còmoda possible:

  1. Data i Hora: La regata tindrà lloc el diumenge 5 de novembre. La sortida està programada per les 9:00 h del matí. És important arribar amb temps suficient per a la inscripció i la preparació.
  2. Ubicació: La platja de Sant Feliu de Guíxols serà l’escenari perfecte per a aquesta regata. Podeu trobar-nos a l’Av. de Juli Garreta, 0, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona.
  3. Serveis i Recursos: A la platja de Sant Feliu de Guíxols, hi haurà serveis i recursos disponibles per als participants i els espectadors. Hi haurà una zona d’avituallament i servei de restauració per recuperar forces després de la competició.
  4. Activitats Addicionals: A més de la regata, també es duran a terme activitats paral·leles per a tota la família. Podreu gaudir de tallers nàutics, activitats infantils i moltes altres sorpreses.

Conclusió

La Segona Regata Lliga de Llagut Català 2023 promet ser un esdeveniment inoblidable, en què els millors remers i remadores de Catalunya competiran per l’honor i la victòria. Agraïm a tots els col·laboradors i patrocinadors que han fet possible aquesta regata, i esperem que tothom gaudeixi de l’esport, la mar i l’ambient festiu de Sant Feliu de Guíxols. Us donem la benvinguda i us esperem amb els braços oberts.

Per a més informació i detalls sobre la Segona Regata Lliga de Llagut Català 2023, podeu visitar el lloc web de la Federació Catalana de Rem i seguir les actualitzacions en les xarxes socials del Club de Rem Llop de Mar.

Ens veiem a la platja de Sant Feliu de Guíxols el 5 de novembre. Que comenci la competició!

Font: Federació Catalana de Rem

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *