Aquest Dissabte 4 de novembre tenim una cita al pavelló: Presentació dels equips de la base + Trofeu Ciutat de Vila-seca

El Club Hoquei Vila-Seca (CHVS) es prepara per a una jornada emocionant i plena d’esperit esportiu aquest dissabte, 4 de novembre. El Pavelló Municipal de Vila-seca esdevindrà l’escenari d’una celebració única en què es presentaran els equips de la base per a la temporada 2023-2024 i es disputarà el prestigiós Trofeu Ciutat de Vila-seca. Aquest esdeveniment és una oportunitat imperdible per als amants de l’hoquei i tota la comunitat local.

L’acte de presentació dels equips de la base del CHVS començarà a les 17:15 hores. Aquesta tradicional cerimònia és un moment d’orgull per als jugadors, els entrenadors i les famílies dels joves esportistes que representaran el club en aquesta temporada. Serà una ocasió per presentar els talents emergents de l’hoquei i per veure com la formació i la dedicació donen els seus fruits.

A les 19:15 hores, tots els amants de l’hoquei tindran l’oportunitat d’apreciar el nivell sènior amb un emocionant partit. Els millors jugadors del CHVS enfrontaran-se davant del públic local, oferint una exhibició d’habilitats i passió per l’hoquei. Aquest partit promet molta emoció i rivalitat sana entre els equips.

Per fer aquesta jornada encara més especial, s’han preparat diverses activitats i sorpreses per a tota la família. Hi haurà servei de bar per als assistents que vulguin gaudir d’una beguda refrescant o d’un refrigeri mentre segueixen els partits i les cerimònies de presentació. A més, es realitzaran sortejos amb premis interessants que mantindran a tothom a l’expectativa.

Una de les característiques més importants d’aquest esdeveniment és la seva vessant solidària. L’entrada al pavelló serà solidària, i es demana a tothom que col·labori amb una causa crucial. El CHVS convida a tots els assistents a aportar 1 kg d’aliments no peribles, com pots de conserves i aliments amb data de caducitat llarga, que es destinaran a l’Associació de Voluntaris per Vila-seca. Aquesta iniciativa no només demostra l’esperit de comunitat, sinó que també ajuda a les persones més necessitades de la localitat.

Els organitzadors esperen una gran afluència de públic per a aquest esdeveniment i conviden a tothom a unir-se a la celebració. Aquesta és una oportunitat única per mostrar suport al CHVS i als joves talents esportius de la comunitat. És una ocasió per celebrar l’esperit esportiu, l’esforç i la dedicació de tots els implicats en el món de l’hoquei.

Els habitants de Vila-seca tenen una oportunitat d’or per ser part d’aquesta celebració esportiva. L’hoquei és una part important de la identitat de la localitat, i aquest esdeveniment reflecteix la passió i l’entusiasme de la comunitat per aquest esport. Així que no us ho perdeu, assegureu-vos d’anar al Pavelló Municipal de Vila-seca aquest dissabte, 4 de novembre.

L’entrada solidària i l’oportunitat de col·laborar amb l’Associació de Voluntaris per Vila-seca són maneres ideals de contribuir a una bona causa i fer del dissabte una jornada significativa. Suma’t a aquest esdeveniment esportiu, mostra el teu suport al CHVS i celebra amb la comunitat local una temporada d’hoquei plena d’esperança i emoció. L’esperem a tots amb els braços oberts i l’esperit esportiu ben alt. #sumatalokei🟡🔵

En resum, aquest dissabte serà una data memorable per a Vila-seca, ja que el Pavelló Municipal acollirà la presentació dels equips de la base del CHVS i el Trofeu Ciutat de Vila-seca. Amb activitats emocionants, un partit sènior competitiu i l’oportunitat de col·laborar en una causa solidària, aquest esdeveniment promet ser una festa de l’hoquei que no et vols perdre. Uneix-te a la celebració i mostra el teu suport al CHVS i als joves esportistes de la comunitat local. Som-hi Vila-seca! #sumatalokei🟡🔵

Font: Club Hoquei Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *