Comencen les projeccions del 'Mira'm' a l'Espai Jove Kesse

El REC, Festival Internacional de cinema de Tarragona, i l’Espai Jove Kesse s’alien per fer arribar a la ciutadania, però sobretot als més joves, el projecte de cinema Mira’m. Aquest projecte s’emmarca dins el programa de les propostes del GEN REC, destinat a vincular el jovent amb la cultura cinematogràfica i tot tipus de cinema.

Es tracta d’un cicle de projecció de tres pel·lícules que conviden a conèixer el cinema més actual i menys comercial, amb un debat entre els professionals i els alumnes de diversos centres formatius. A més, un cop acabada la projecció, els espectadors podran participar d’un debat obert, conduït per una persona experta sobre el tema de què tracta la pel·lícula.

Les tres pel·lícules del cicle

El divendres 3 de novembre, a les 20 h, es projectarà la pel·licula alemana The Ordynaries, produïda el 2022, en la qual una noia, la Paula, planteja com seria un món distòpic on la societat està dividida segons els rols cinematogràfics que té cada persona.

El divendres 10 de novembre, a les 20 h, es projectarà la pel·lícula System Crashier, dirigida per Nora Fingscheidt. Aquest film mostra com és la vida de la Benni, una nena de 9 anys incontrolable que s’ha convertit en un problema per al sistema. Va saltant d’una casa d’acollida a una altra i va sent expulsada d’escoles, el que es coneix com una system crasher, però el seu únic problema és que no pot tornar amb la seva mare.

La tercera i última pel·lícula d’aquest cicle, que es projectarà el 17 de novembre, a les 20 h, a l’Espai Kesse, es troba pendent de programació. La pel·lícula que els espectadors podran gaudir aquell dia serà escollida pels participants del concurs Joves Programadors, una de les iniciatives del festival GEN REC.

L’accés és gratuït amb inscripció. Trobareu més informació sobre l’activtat i com inscriure-us a la web Tarragona Jove.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *