Dissabte 4 de novembre a les 23h: «el rumbeo» al Casal Municipal de Creixell

El proper dissabte, dia 4 de novembre de 2023, a les 23h, el Casal Municipal de Creixell s’omplirà de ritme i alegria, gràcies a un esdeveniment que promet ser inoblidable. La Xatarra, en col·laboració amb l’Ajuntament de Creixell, ens convida a gaudir d’una nit plena de música i diversió amb «El Rumbeo». Aquesta és una oportunitat única per a tots aquells que estimen la música i la festa, així que no us ho podeu perdre.

L’Esdeveniment: «El Rumbeo»

«El Rumbeo» promet ser una nit emocionant i plena de ritme. La música serà la protagonista, i tots els assistents tindran l’oportunitat de ballar i gaudir fins a l’alba. L’esperat esdeveniment comptarà amb dues actuacions especials que faran que la nit sigui inoblidable.

La primera actuació estarà a càrrec de la banda Aydena, que ens transportarà al món de la rumba amb la seva música enèrgica i contagiosa. Els amants de la rumba no poden deixar passar aquesta oportunitat d’apreciar el talent d’aquesta banda en directe. Amb els seus ritmes envolvents, Aydena farà vibrar a tothom a l’audiència i els convidarà a ballar sense parar.

Després de l’actuació de Aydena, la festa continuarà amb el DJ Xart, qui oferirà una selecció de música variada i innovadora que mantindrà l’ambient festiu durant tota la nit. El DJ Xart sap com fer que la gent balli i es diverteixi, i la seva presència a «El Rumbeo» és una garantia d’una nit plena de diversió.

Entrada Lliure i Servei de Bar

Una de les millors notícies sobre «El Rumbeo» és que l’entrada serà totalment lliure. Això significa que tothom està convidat a participar en aquesta festa extraordinària, sense cap cost d’entrada. La intenció és que tanta gent com sigui possible pugui gaudir de la música i la diversió que ofereix aquest esdeveniment.

A més, hi haurà un servei de bar disponible, així que podreu comprar les vostres begudes preferides per mantenir-vos hidratats i amb les forces necessàries per ballar durant tota la nit. Hi haurà una àmplia gamma de begudes, des de refrescos fins a còctels, per satisfer tots els gustos.

Amb l’entrada lliure i el servei de bar, «El Rumbeo» esdevé una opció accessible per a tothom que vulgui gaudir d’una nit d’entreteniment i ball a Creixell.

Us Esperem a «El Rumbeo»

«El Rumbeo» és una oportunitat única per gaudir de la música i la festa en un ambient festiu i amigable. Tant si sou amants de la rumba com si simplement us encanta ballar i passar-ho bé, aquest esdeveniment és una cita imprescindible per al proper dissabte, dia 4 de novembre de 2023.

La Xatarra i l’Ajuntament de Creixell han treballat junts per crear una nit que serà recordada per molts temps. «El Rumbeo» promet ser un esdeveniment que uneix la comunitat i celebra la música i la diversió. No deixeu passar aquesta oportunitat d’unes hores d’escapada de la rutina diària per ballar i gaudir de bona música.

Us convidem a compartir aquesta informació amb familiars i amics, i a unir-vos a nosaltres per aquesta festa memorable. Marqueu la data, el dissabte 4 de novembre, a les 23h, i prepareu-vos per viure una nit de rumba, ball i diversió al Casal Municipal de Creixell. «El Rumbeo» us espera, i nosaltres també. No us ho perdeu!

#Creixell #FestesCreixell

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *