Entra en funcionament la nova deshumectadora del Club Reus Deportiu

El Reus Deportiu està celebrant una fita important en el seu compromís continu amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica. El club ha anunciat amb orgull que la seva nova deshumectadora ja està en funcionament i contribuirà significativament a la millora de les condicions dels seus espais esportius, així com a la reducció de la seva petjada ecològica. Aquesta nova adquisició és una peça fonamental del projecte integral d’eficiència energètica del club i respon a les seves aspiracions de ser un referent en l’àmbit de la sostenibilitat en l’esport.

La deshumectadora, un equip de darrera generació, té la capacitat d’eliminar l’excés d’humitat de les instal·lacions esportives del Reus Deportiu, incloent-hi els vestidors, gimnàs i altres espais importants. Aquesta tecnologia ajudarà a prevenir problemes relacionats amb la humitat, com ara la formació de fongs i la deterioració dels materials de construcció, com ara la fusta i el ciment. A més, el control de la humitat en aquests espais millorarà la comoditat dels esportistes i del personal del club.

El club ha invertit en aquesta nova deshumectadora com a part del seu compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Aquesta inversió s’alinea amb els objectius del Reus Deportiu de reduir el seu consum d’energia i disminuir la seva empremta de carboni. La nova deshumectadora utilitza tecnologia d’avantguarda per funcionar de manera més eficient, minimitzant el seu impacte ambiental i reduint les despeses energètiques.

Aquesta iniciativa és només una de les diverses accions que el club ha emprès en els darrers anys per fer front als reptes mediambientals i contribuir a la preservació del medi ambient. En col·laboració amb altres iniciatives, com la utilització d’energia renovable, la gestió eficient dels residus i la promoció de la mobilitat sostenible, el Reus Deportiu esdevé un exemple inspirador per a altres clubs esportius i organitzacions en la seva tasca de convertir-se en entitats més sostenibles.

La nova deshumectadora no només beneficiarà les instal·lacions esportives del club, sinó que també contribuirà a la salut i el benestar dels esportistes. Un ambient més sec i menys humit en els vestidors i el gimnàs millorarà la comoditat dels jugadors i els ajudarà a mantenir-se en condicions òptimes durant els seus entrenaments i partits. Això pot traduir-se en un millor rendiment i menor risc de lesions.

El club també ha destacat la importància d’inculcar valors de sostenibilitat als seus membres i seguidors. Amb aquesta nova inversió, el Reus Deportiu vol inspirar altres organitzacions i individus a prendre mesures en la mateixa direcció i fer la seva part per protegir el medi ambient.

El projecte integral d’eficiència energètica del Reus Deportiu no s’atura aquí. El club ja està treballant en altres iniciatives que inclouen la instal·lació de sistemes d’energia solar a les seves instal·lacions, l’ús de vehicles elèctrics per al personal i la continuació de la promoció d’hàbits sostenibles entre els seus membres i seguidors.

En resum, la posada en funcionament de la nova deshumectadora és un pas important en la direcció correcta per al Reus Deportiu. Aquesta acció no només millorarà les condicions dels seus espais esportius i la comoditat dels esportistes, sinó que també demostrarà el seu compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica. El club es consolida com un exemple a seguir en l’àmbit de l’esport sostenible i deixa clar que #ForçaReus també significa #ForçaSostenibilitat.

Font: Reus Deportiu

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *