ESCOLA CSFS. Horaris dels Partits d’Equips Escolars i Federats de la Base a Salou aquest Cap de Setmana

Aquest cap de setmana arriba carregat d’emocions per als amants de l’esport a Salou, ja que els equips

escolars i federats de la base de l’Escola de Futbol Sala (CSFS) es preparen per a una sèrie d’apassionants partits. Els joves esportistes han estat entrenant durament i estan llestos per demostrar el seu talent i dedicació en la pista. A continuació, us oferim una llista dels horaris dels partits que es disputaran i una breu descripció dels equips i les seves expectatives.

Aquest cap de setmana està carregat d’emoció i acció esportiva a Salou. Els aficionats i familiars estan convidats a animar els seus equips escolars i federats de la base de l’Escola de Futbol Sala (CSFS) mentre competeixen amb els seus rivals locals.

Recordem a tots els esportistes i seguidors de l’Escola CSFS que, a més de gaudir dels partits, és important fomentar l’esportivitat i el respecte pels altres jugadors i aficionats. Els valors esportius com la companyonia i el treball en equip són fonamentals per a la formació integral dels joves esportistes.

No us perdeu aquest cap de setmana ple d’emoció i futbol sala de primera classe a Salou. Els equips escolars i federats de la base de l’Escola CSFS estan preparats per donar-ho tot i demostrar que són dignes representants del seu club. Molta sort a tots els participants, i que visquin els partits amb passió i determinació. #ClubSalouFS #UnaGranFamilia

Font: Club Salou Futbolsala

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *