Formació de patents i models d’utilitat: de la investigació al mercat

El Centre de Transferència de Tecnologia i innovació (CTTi) de la Fundació URV va acollir el passat dijous 26 la sessió Formació de patents i models d’utilitat, de la investigació al mercat, amb l’objectiu de sensibilitzar el personal docent i investigador sobre el concepte de patent d’invenció i model d’utilitat, com es concedeixen i quines són les errades més habituals que es tendeixen a realitzar. L’acte va reunir a una trentena d’assistents, entre ells investigadors i investigadores i estudiants de doctorat de la URV.

La ponència va estar organitzada per la Unitat de Valorització de la URV i va ser impartida per Fernando Olalquiaga, tècnic superior de la Unitat d’Informació Tecnològica del Departament de Patents i Informació Tecnològica de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) .

Durant la presentació es va fer especial èmfasi en la necessitat de fer una bona cerca d’informació a les patents com a primera fase per obtenir resultats innovadors i així evitar treballar en investigacions redundants. També es va remarcar la importància de patentar abans de fer cap publicació per tal de protegir el coneixement.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *