L’avinguda Carles Buïgas es prepara per la gran transformació

El proper 6 de novembre començaran les obres de conversió en zona de vianants de l’Avinguda Carles Buïgas. Està previst que aquestes obres, finançades pel Fons Next Generation culminin al final de l’any 2024. Durant aquest període, es produirà un tall de trànsit al carrer en el tram que va des del Carrer Murillo fins al Carrer Torremolinos.

Afectacions al trànsit previstes:
Transport públic sentit Salou – La Pineda (Vila-seca) – Tarragona
• La parada de bus de l’Avinguda Carles Buïgas cantonada amb C/ Amposta es trasllada al C/ Amposta cantonada amb C/ Falset.
• La parada de bus a l’Avinguda Carles Buïgas (Masia Catalana) es trasllada al C/ Falset cantonada amb C/ Vendrell.

Transport públic sentit Salou – Cambrils
• La parada de bus de l’Avinguda Carles Buïgas cantonada amb C/ Priorat es trasllada al C/ Vendrell cantonada amb C/ Roger de Llúria.
• La parada de bus a l’Avinguda Carles Buïgas número 43 es trasllada al C/ Amposta número 16.

Parades de taxi
La parada de taxi de l’Avinguda Carles Buïgas serà reubicada al Carrer Montblanc.

Circulació
El trànsit serà redirigit: el sentit serà únic pel Carrer Vendrell en una direcció i pel Carrer Amposta en l’altre. Malgrat això, es poden esperar talls intermitents i, si escau, es derivarà la circulació pels carrers adjacents per garantir la mobilitat. El Carrer Falset i el Carrer Pompeu Fabra es transformaran en les artèries principals per absorbir el trànsit que anteriorment circulava per l’Avinguda Carles Buïgas.
Amb la finalitat d’optimitzar l’estacionament en aquesta àrea, es preveu una expansió del pàrquing dissuasiu situat al Carrer Pompeu Fabra de forma permanent. Aquestes obres de remodelació ja estan en curs.

Un detall a tenir en compte és que, a diferència d’altres projectes, les obres de conversió en zona de vianants de l’Avinguda Carles Buïgas no s’aturaran durant la temporada estival.

Es recomana als ciutadans i visitants estar atents a les senyalitzacions temporals i planificar amb antelació els seus desplaçaments.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *