XALEM: Una setmana plena de cultura i aprenentatge a l’Àrea de Reus Miquel Ventura

Aquesta setmana, l’Àrea de Reus es converteix en l’epicentre de la cultura i l’aprenentatge amb una sèrie d’activitats organitzades sota l’etiqueta de «XALEM». Des del taller d’improvisació fins a la visita guiada a la Casa Navàs, els ciutadans de l’Àrea tenen l’oportunitat d’immersir-se en diverses expressions culturals i d’enriquir-se amb coneixements diversos.

Taller i activitats culturals al Centre Cultural de Sant Plàcid

El Centre Cultural, seu del Servei Local de Català, serà l’escenari del taller d’improvisació «Però Què Dius», a càrrec de Montse Aloy. Aquesta activitat està especialment dissenyada per als alumnes del nivell bàsic i elemental. El dijous 23 de novembre, els interessats podran gaudir d’una hora plena de creativitat i espontaneïtat, amb la sessió del nivell bàsic de 18:30 a 19:30h i la del nivell elemental de 19:45 a 20:45h. Una oportunitat única per a aquells que busquen explorar les seves habilitats d’improvisació i comunicació en català.

Taller de jocs: diversió i aprenentatge

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza un «Taller de Jocs» el dissabte 25 de novembre a les 11h. Aquesta activitat, oberta a tothom (incloent infants a partir de 6 anys), ofereix una oportunitat única per aprendre a jugar als jocs de taula en català. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través de http://breu.cpn.cat/mlq. El Mas Vilanova, seu del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, serà l’escenari d’aquesta jornada lúdica i educativa situat al carrer Àliga de Reus, 1.

Visita a casa navàs: endinsa’t en el modernisme

El divendres 17 de novembre a les 10:30h, els amants de l’arquitectura i la història tenen una cita imperdible amb la «Visita a Casa Navàs». Aquesta joia modernista, obra mestra de l’arquitecte Domènech i Montaner, obre les seves portes per a una experiència única. La Casa Navàs, situada a la Plaça del Mercadal, 5-7 de Reus, commemora el centenari de la mort de l’arquitecte, oferint als visitants l’oportunitat de conèixer a fons la seva obra i la seva influència en l’arquitectura modernista.

Després de la visita, els assistents tindran l’oportunitat de participar en una activitat de conversa, creant un espai per compartir impressions i reflexions sobre l’experiència viscuda. Una ocasió única per aprofundir en la riquesa cultural i artística de la regió.

Una setmana per a tothom

Amb activitats per a tots els gustos i edats, XALEM es presenta com una oportunitat única per a la comunitat de l’Àrea de Reus de connectar amb la cultura i l’aprenentatge. Des dels tallers pràctics fins a les visites culturals, aquesta setmana esdevé una plataforma per a la participació i la descoberta, fomentant la diversitat d’interessos i enriquint la vida cultural de la comunitat. No deixeu passar aquesta oportunitat de ser partícips d’una experiència única que uneix aprenentatge i diversió en un marc de cultura i patrimoni.

Font: Àrea de Reus Miquel Ventura

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *