L’hospitalitat de Lourdes commemora 50 anys d’emoció i servei altruista

Aquest proper 18 de novembre, a les 17:30 h, la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès serà testimoni d’un esdeveniment extraordinari: l’Exposició «Preparació de l’Advent». Aquesta mostra celebra el mig segle d’inigualable servei proporcionat per l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona, que ha acompanyat les persones malaltes en el seu viatge anual a Lourdes. Llorenç del Penedès, amb la seva pròpia història i compromís, s’uneix a aquesta tasca humanitària, arrelada profundament a la comunitat.

Amb una tradició rica i profundament arrelada, l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona ha estat la constant companya de moltes persones malaltes en el seu camí cap a Lourdes durant cinc dècades. Els qui formen part d’aquesta entitat, amb una devoció exemplar, han dedicat el seu temps i esforços a fer possible aquesta experiència única per a aquells que més ho necessiten.

Aquesta jornada especial, a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès, destaca els moments més significatius d’aquesta mitja centúria d’humanitat i solidaritat amb una exposició de pòsters i fotografies, amb la col·laboració destacada d’en Jaume Catà i altres artistes locals, que capturaran l’esperit i la importància d’aquest esdeveniment anual.

La presentació de l’exposició anirà a càrrec del Dr. Miquel Domènech, president de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona. La seva presència ressaltarà la importància i la dedicació continuada d’aquesta entitat al llarg del temps. El Dr. Domènech, amb la seva experiència i coneixement, compartirà amb els assistents els detalls i els aspectes més rellevants d’aquesta nobilíssima causa.

Mossèn Joaquim Gras, una figura estimada i respectada en la comunitat local, dedicarà unes paraules als assistents. La seva presència no només enriqueix l’esdeveniment sinó que també destaca la dimensió espiritual que aquesta iniciativa implica. Les seves paraules seran un recordatori de la importància de l’ajuda mútua i la compassió en la nostra societat.

Amb gratitud i expectació, convidem tots i totes a unir-se a aquest acte commemoratiu. L’Exposició «Preparació de l’Advent» és més que una simple retrospectiva; és un testimoni viu de la solidaritat comunitària i la dedicació incansable al servei dels altres.

Us esperem a tots i totes, amb els cors oberts i la voluntat de celebrar aquest mig segle d’hospitalitat, amor i compassió. Que aquest esdeveniment serveixi com a recordatori de la importància de continuar aquesta obra noble que ha tocat i millorat tantes vides al llarg dels anys.

Font: Ajuntament de Llorenç del Penedès, Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *