Celebració de la nit «Som Turisme 2023» de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre a Vila-Seca

L’Alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño i el regidor de turisme Jordi Llopart van assistir ahir al vespre a l’acte #SomTurisme del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada Terres de l’Ebre, natural que va tenir lloc a l’antic Celler de la Cooperativa Agricola de Vila-seca.

Aquest acte de nou format i que abans es coneixia com la Nit del Turisme, constata el creixement de l’activitat turística a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i va aplegar 400 persones vinculades al sector públic i privat del Turisme al nostre territori.

Va ser un acte de reconeixement a tots els representants públics i privats del sector turístic de la demarcació, un dels principals motors econòmics i socials del territori. Es també un punt de trobada anual de tot el sector turístic de casa nostra.

Càmping Alfacs, Rucs de Montsant, Reconnecta’t amb el terròs, MesMar Box, Descobreix l’art contemporani al Delta de l’Ebre i la iniciativa de joc i descoberta durant les visites al Parc Samà han estat els guanyadors del Premi Jordi Cartanyà de Turisme, que enguany ha arribat a la 32a edició.

La presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó Sans va presidir l’acte acompanyada de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya Marta Domènech i del president del PTDT Carlos Brull.

Segons les dades anunciades pel PTDT, la Costa Daurada ha crescut un 3,8% en l’últim any, amb 4,8 milions d’arribades i 18,2 milions de pernoctacions; mentres que l’increment a les Terres de l’Ebre ha sigut del 0,3%, amb 421.000 arribades i 1,2 milions de pernoctacions.

L’esdeveniment va cloure amb un tast de vins de la D.O. Tarragona.

#creixell#turismecreixell

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *