5 de desembre: encesa de llums a Alcanar i les Cases

L’Ajuntament d’Alcanar ha organitzat, un any més, el tradicional acte de l’encesa de les llums de Nadal, un acte màgic que enguany se celebrarà aquest dimarts, 5 de desembre, a les 18 h, a la plaça Sant Pere de les Cases i, a les 19 h, a la plaça Major d’Alcanar.

Aquesta festa tan emotiva per als menuts de casa donarà el tret de sortida a la programació nadalenca que s’ha dissenyat conjuntament amb les entitats del municipi per aquestes festes.

Un any més, el protagonisme d’aquest acte el tindran tots els xiquets i xiquetes del municipi, per això s’ha treballat la lectura prèvia del conte “Gristandàntilus” de l’encesa de llums conjuntament amb l’escola Marjal, l’escola Joan Bta. Serra, la llar d’infants Vila dels Xiquets, així com el centre de suport familiar Guirigall. El mateix conte es representarà el dia de l’encesa per a totes les persones assistents, a càrrec de l’autora, Aina Esteller.

A més a més, els xiquets i xiquetes podran portar escrit un desig, que penjaran al pou de la Plaça Sant Pere de les Cases i a l’arbre de nadal de la plaça Major d’Alcanar. El senyor Nadal recollirà els desitjos la nit del 24 de desembre per a poder fer-los realitat.

Com ja és habitual, es comptarà amb la col•laboració de l’AMPA de l’escola Joan Bta. Serra, l’AFA de l’Institut Sòl de Riu, l’Associació de Mestresses de Casa, l’Associació de Gent Gran, la Penya Ensapats, perruqueria Lluïsa (gràcies per ser còmplice de la gran sorpresa) i l’empresa LISAN (gestora del menjador escolar de l’escola Joan Bta. Serra) a Alcanar i l’AMPA de l’Escola Marjal a les Cases, que oferiran una xocolatada per a tots els assistents. A la festa també hi col·laborarà el professorat de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar amenitzant els dos actes.

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *